Nova vest
Fudbal 0

4.8.2024.

23:55

Muke za Junajted se nastavljaju

Mančester junajted je američku turneju završio porazom od Liverpula (0:3), ali i novim brigama za stručni štab zbog povreda.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Izabranici Arnea Slota slavili su golovima Fabija Karvalja u desetom, Kertisa Džounsa u 36. i Konstantinosa Cimikasa u 61. minutu.

S druge strane, Erika ten Haga na šest dana pre meča za pehar Komjuniti šilda sa Mančester sitijem, brinu povrede.

Pojačanje Leni Joro neće igrati tri meseca, a Rasmus Hojlund šest nedelja, dok su se na meču sa velikim rivalom na povrede požalili još neki igrači, pre svega odbrane.

Džoni Evans je izašao iz igre zbog bolesti, Viktor Lindelof je na poluvremenu ostao u svlačionici iz predostrožnosti, a povredio se u nastavku i mladi štoper Vil Fiš posle duela sa Harvijem Blerom.

I iskusni Hari Megvajer se pred meč požalio na povredu, pa nije ni počeo duel. 

"Moramo da vidimo šta se dešava. Vil Fiš je dobio udarac. Evansa smo morali da menjamo na poluvremenu jer se razboleo. Lindelof je izveden iz predostrožnosti. Da, ima povreda, ali videćemo koliko je sve to loše. U predsezoni je uvek teško, to je deo fudbala. Moramo da stvorimo jak tim i napredujemo", kaže Ten Hag. 

Kada je reč o igri u meču sa Liverpulom, Holanđanin je rekao da je ekipa platila ceh neefikasnosti.

"Bilo je i dobrih i loših stvari. Prvi gol je uvek važan. Liverpul je igrao veoma dobro, ali su koristili maksimalno svoje šanse, za razliku od nas", zaključio je menadžer Mančester junajteda. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

1 h

Novo Sport Video Menu