Nova vest
Fudbal 0

31.7.2024.

15:05

Joro na štakama, propušta početak sezone VIDEO

Leni Joro, pojačanje Mančester junajteda, najverovatnije neće biti spreman za početak sezone.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Fudbaler koji je nedavno stigao na Old Traford iz redova Lila za 70 miliona evra, povredio se nedavno na meču sa Arsenalom  (1:2) na američkoj turneji.

Francuski štoper je u bazi Junajteda u Los Anđelesu, primećen kako se kreće uz pomoć štaka sa zaštitnom cipelom na levoj nozi.

Sasvim je jesno da ga neće biti naredne noći od 04.00 kada tim Erika ten Haga igra susret sa Betisom, a neće igrati ni poslednji meč na turneji, 4. avgusta sa Liverpulom.

Da sve bude gore, vrlo je verovatno da će 18-godišnji defanzivac propustiti i početak sezone.

Junajted 10. avgusta na Vembliju igra za pehar Komjuniti Šilda sa Mančester sitijem, dok u prvom kolu Premijer lige igra šest dana kasnije, kod kuće sa Fulamom.

Kako je Lisandro Martines još na odmoru posle osvajanja Kupa Amerike sa Argentino, Ten Hag može da se osloni jedino na iskusne Harija Megvajera, Džonija Evansa i Viktora Lindelofa.

S druge strane, pozitivna stvar je da Rasmus Hojlund nije ozbiljnije povređen.

On je posle samo 13 minuta i nedugo pošto je bio strelac vodećeg gola protiv Arsenala, morao da izađe zbog problema sa zadnjom ložom. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

8 h

Novo Sport Video Menu