Nova vest
Fudbal 0

27.7.2024.

16:35

Endrik se rasplakao pred 30.000 ljudi – grandiozna promocija novog igrača Reala VIDEO

Madridski Real nastavio je da pomera granice koje sam postavlja maletene svakog leta sa promocijama novih igrača, svaki naredni put je priča za sebe.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Mariscal

Posle najveće zvezde prelaznog roka Kilijana Mbapea, Madriđani su predstavili još jedno svoje pojačanje ovog leta, momka na koga misle da računaju dugi niz godina.

Pred 30.000 navijača "Kraljevskog kluba" u komplet beloj opremi izašao je brazilski "vunderkind" Endrik (18).

Ovaj momak, uveliko i seniorski reprezentativac Brazila, doskora igrač Palmeirasa, izašao je na binu koju je Real prethodnih dana montirao samo za ovu priliku.

Poput rok zvezde Endrik je dobio svu pažnju i crveni tepih od Madriđana.

Emocije su slomile momka i njegove roditelje, pa su u momentu kada je publika krenula da kliče njegovo ime, svo troje zaplakali. On za govornicom, otac i majka u prvom redu pred binom.

Jedva da je dovršio "dobar dan", sa tribina je grunulo "Endrik, Endrik". Brazilski tinejdžer je već brisao suze...

"Ovo je ludo, nemam reči kojima bih opisao ono što sad osećam. Oduvek sam želeo da budem ovde. Hvala svima", drhtavim glasom se obratio masi navijača na tribinama.

"Presrečan sam jer sam kao mali oduvek bio navijač Reala, a sada sam ovde..."

Pošto je prvazišao emotivnu bujicu, pribrao se i prvo što je potom uradio poljubio je grb na dresu, a onda su mu se na bini pridružili roditelji, devojka i neizbežni patron najvećeg kluba na svetu Florentino Peres.

Iza Endrika, na samoj bini, kao odraz moći Real je postavio svih 15 "klempavih pehara", da Endrik bude svestan šta se od njega očekuje u narednim godinama.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu