Nova vest
Fudbal 3

24.7.2024.

14:52

Petrović sve dalje od prve postave – još jedan golman na "Stamford Bridžu"

Danski golman Filip Jorgensen mogao bi uskoro da postane novi član Čelsija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Angel Sanchez

Kako prenosi Fabricio Romano, tim iz Londona je poslao ponudu u visini od 20 miliona evra na adresu Viljareala.

Prethodno su "plavci" sve dogovorili sa 22-godišnjim čuvarem mreže, te ostaje da se vidi da li su i čelnici "žute podmornice" zadovoljni obeštećenjem.

Tek treba da se vidi koje mesto bi Jorgensen zauzeo u timu Enca Mareske. Italijanski stručnjak već ima Roberta Sančesa i Đorđa Petrovića, koji u ovom trenutku nije ni blizu favorita za mesto među stativama iako je prošle sezone odatle svrgao Španca.

Tu je i Kepa koji ima ugovor na još godinu dana, ali je teško za očekivati da će i ostati u Londonu. Navodno čeka da vidi da li će Andrej Lunjin napustiti Real Madrid.

Jorgensen je prošle sezone u La Ligi odigrao 36 utakmica, primio 63 gola i uspeo da sačuva mrežu netaknutom u šest navrata.

Ponikao je u Malmeu, igrao i za Majorku. Do sada nije upisao nastup za seniore Danske, niti bio deo tima koji je stigao do osmine finala Evropskog prvenstva.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

8 h

Novo Sport Video Menu