Nova vest
Fudbal 5

20.7.2024.

12:00

Zvanično: "Novi Vidić" sa Uba u Njukasl

Engleski fudbalski klub Njukasl i zvanično je predstavio srpskog fudbalera Miodraga Pivaša.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Štoper Jedinsta sa Uba, koji može da pokrije i poziciju zadnjeg veznog, je u subotu predstavljen kao novi igrač "svraka", a sve je Njukasl objavio na društvenim mrežama.



Odavno vlada interesovanja Njukasla za Pivaša o čemu smo i pisali.

Nemanja Matić je imao birane reči za Novosađanina koji je karijeru započeo u Austriji, pre povratka u domovinu.

"Veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac", rekao je Matić nedavno.

Pivaš je rođeni Novosađanin i karijeru je otpočeo u nižim ligama Austrije i lokalnom Sizenhajmu, a pre dolaska u Jedinstvo igrao je za Gredig. Srbiju je predstavljao u uzrastu do 17 godina.

"Neverovatno je pridružiti se tako velikom klubu kao što je Njukasl i jedva čekam da počnem. Vidim projekat kluba i izgleda sjajno, što me je ubedilo da potpišem za Njukasl. Vidim da su se mladi igrači ovde veoma dobro razvili i želeo bih da uradim isto - da se razvijem i uđem u prvi tim Njukasla. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem", rekao je Pivaš na predstavljanju.
 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

2 h

Novo Sport Video Menu