Nova vest
Fudbal 2

19.7.2024.

15:00

Zamislite ovo: Ne radite ništa, a zarađujete 200.000 funti nedeljno

Grejem Poter je čovek koji trenutno živi život iz snova, jer zarađuje 200.000 funti nedeljno – a ne radi ništa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/NEIL HALL

Engleski fudbalski trener i dalje prima platu od Čelsija, koji ga je otpustio u aprilu 2023. godine posle samo sedam meseci angažmana, iako je potpisao petogodišnji ugovor.

To "Plavce" nije oslobodilo obaveza prema Poteru, pa su nastavili da mu plaćaju papreno veliki ugovor – i to će morati da rade sve do oktobra 2024. godine, prenosi "Dejli Mejl".

Da stvar bude još lošija po slavni engleski tim što se tiče Potera, pri njegovom dolasku oni su morali da Brajtonu plate obeštećenje od oko 21 miliona funti.

Čelsijev jedin spas da uštedi malo novca – oko milion funti – nalazi se u Fudbalskom savezu Engleske, koji razmatra da Potera postavi na mesto selektora reprezentacije umesto Gereta Sautgejta, koji je podneo ostavku nakon Evra.

Ukoliko se Poter i Engleska dogovore, Čelsi bi trebalo da ostane bez obaveze da svom bivšem treneru i dalje isplaćuje plate.

Trenutno, doduše, nije zvanično poznato koga tačno "Gordi Albion" želi, a u medijima se pored Poterovog pominju i imena Maurisija Poćetina i Edija Houa.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

1 h

Novo Sport Video Menu