Nova vest
Fudbal 1

12.7.2024.

11:20

Milan poslao ponudu za Pavlovića!

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović jedan je od igrača oko koga se raspituje najveći broj klubova.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Srbin se preporučio dobrim partijama na Evropskom prvenstvu, gde je privukao pažnju većih i bogatijih klubova, koji su počeli da se utrkuju za potpis mladog štopera.

Prvi u red je stala ekipa Brentforda, koja je iskazala interesovanje za Pavlovića, međutim posao timu iz Premijer lige bi moga da pokvari Milan.

Timu sa San Sira je Pavlović na radaru već duže vreme, tačnije od trenutka kada su se rosoneri sastali sa ekipom Salcburga, gde trenutno nastupa srpski fudbaler.

Od tog momenta on je već duže vreme praćen od strane skauta slavnog tima iz Italije.

Peđa Milosavljević/Starsport

Prednost Milana za ovaj transfer bi trebalo da bude u vidu Zvonimira Vukića, koji je zastupnik Pavlovića u transferu.

Još jedna stvar gde je Milan u prednosti jeste i ta da oni srpskom igraču nude godišnju platu od 1.500.000 evra, što je duplo više od onoga što trenutno zarađuje u Austriji.

Otežavajuća okolnost po trofejni tim iz Italije je ta da Salcburg nije u obavezi da prodaje Pavlovića, sa kojim im ugovor do 2027.

Prve informacije su bile da će Salcburg na ime obeštećenja tražiti 30.000.000 evra, dok na Apeninima veruju da Milan za 20.000.000 može da završi ceo posao.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu