Nova vest
Fudbal 0

11.7.2024.

15:00

Počela je "Mbapemanija" u Realu – "devetka" rasprodata u rekordnom roku

Najvrednija akvizicija madridskog Reala ovo leta, "brend" Kilijan Mbape, već donosi "Kraljevskom klubu" nove basnoslovne prihode.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Francuski fudbaler će od naredne sezone zaigrati za najveći klub na svetu, već je zadužio dres sa brojem devet, koji "preti" da obori sve rekorde prodaje u istoriji Reala.

Pokazuje to prvi "presek" narudžbina putem zvaničnog sajta Reala.

"Predstavljamo vam dres Kilijana Mbapea, vašeg omiljenog igrača! Dres je personalizovan, sa prezimenom i brojem na leđima, uz to, logo Lige šampiona i logo La Lige", ovom porukom Real je oglasio početak prodaje dresa najveće zezede tima. 

Nije prošlo mnogo od te objave, zvanični "stor" Reala bio je zatrpan porudžbinama za dragoceni komad bele tkanine po ceni od 170 evra.

Prvi kontigent ekspresno je rasprodat pa je Real samo nekoliko sati pošto je oglasio prodaju, morao da obavesti navijače o novonastaloj situaciji i pozvao na strpljenje.

"Zbog trenutne velike potražnje, artikli u ovoj kolekciji mogu kasniti u isporuci 4-6 dodatnih nedelja, bez obzira na izabrani način isporuke. Ovo kašnjenje će uticati na porudžbine koje su ekskluzivne za Mbappe kolekciju i one koji kombinuju proizvode iz Mbappe kolekcije sa drugim proizvodima iz onlajn prodavnice".

Real Madrid je na svom sajtu objavio da je kompletna Mbape kolekcija rasprodata prvog dana od puštanja u prodaju.

Madriđani su verovali da su spremni za ovako nešto, dresovi sa novom "devetkom" kluba bili su na stanju u velikim količinama, ali ispostavilo se da ni to nije bilo dovoljno da se podmiri prvi talas zahteva fanova.

Ovakva navala za dres jednog igrača Reala nikada nije viđena.

Zvanično predstavljanje Kilijana Mbapea u Realu biće obavljeno 16. jula.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu