Nova vest
Fudbal 1

8.7.2024.

14:25

Laporta: "Možemo da priuštimo Nika VIlijamsa"

Fudbalski klub Barselona ima želju da u ovom prelaznom roku u svoje redove dovede Nika Vilijamsa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Mladi Španac beleži sjajne rezultate na Evropskom prvenstvu, gde sjajno sarađuje sa mladim Lamin Jamalom koji je upravo fudbaler Barselone.

Prvi čovek kluba sa Kamp Noua ima želju da ih upari u dresu tima koji će od ove sezone sa klupe predvoditi Nemac Hansi Flik.

"Naravno da sam oduševljen kako igra Niko, ali prepustimo to onima koji su zaduženi za transfere. Deko i Flik uveliko rade na dovođenju igrača koji se nalaze na njihovom spisku i on je među njima. Verujem da ćemo brzo imati neke lepe vesti u vezi sa ekonomskim, a onda i sportskim pitanjima", izjavio je Laporta za Radio Katalunja.

EPA-EFE/Alejandro Garcia

Laporta je otkrio da se u klubu oko dolazaka igrača najviše pita sportski direktor Deko, kao i Hansi Flik.

"Da, u ovom trenutku možemo da priuštimo Nika Vilijamsa. To je rezultat napornog rada u prethodne tri godine. Klupska ekonomija se oporavlja".

Veliki problem za Barselonu mogu da budu povrede Pedrija i Ronalda Arauha koji tako neće moći da igraju za svoje reprezentacije u polufinalima EURO i Kopa Amerike.

"Ne sviđa mi se što sezonu počenjemo sa povređenim Pedrijem i Arauhom, ali uveren sam da će sa novim trenerom sve ići kako treba. Moramo biti jaki", zaključio je Laporta.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Loše se prodaje

Prema navodima analitičara, novi iPhone 16 se ne prodaje onako dobro kako se očekivalo.

B92

8:10

3 h

Novo Sport Video Menu