Nova vest
Fudbal 1

4.7.2024.

20:15

Zaniolo se vratio u Seriju A

Italijanski fudbaler Nikolo Zaniolo (25) novi je igrač Atalante.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/TIM KEETON

Nekadašnji "vunderkind" Rome kojem su povrede (dve operacije ukrštenih ligamenata) značajno unazadile karijeru, na novom je početku u Seriji A iz koje je otišao 2023. godine.

Otisnuo se tada u Galatasaraj, potom je iz tog kluba igrao na pozajmici u Aston Vili, a prelazak u Bergamo je nova pozajamica koju je aminovao turski gigant. 

Zaniolo je u sredu u jutarnjim satima već obavio lekarske preglede u novom klubu i uskoro će se staviti na raspolaganje treneru Đanpjeru Gasperiniju.

Atalanta iza sebe najbolju sezonu u istoriji koju je krunisala peharom u Ligi Evrope.

Klub iz Bergama biće u obavezi da otkupi ugovor Zaniola od Galatasaraja ukoliko ovaj odigra 65-70% mečeva naredne sezone. Sama pozajmica koštaće italijanski klub tri miliona evra, a potpuni otkup ugovora, ako se desi, 18 miliona.

Zaniolov prvi klub Roma takođe ima prava na određene procente od prodaje igrača iz Galatasaraja narednom klubu.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Razotkriveni su

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

4 h

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

6 h

Novo Sport Video Menu