Nova vest
Fudbal 0

10.3.2024.

15:30

Kamavinga: Mogu da budem i golman ako treba

Već preko 12 meseci Eduardo Kamavinga je postao nezamenljiv u ekipi Reala, gde je postao jedan od najvažnijih članova ekipe.

Srđan Novaković
Profimedia

Francuz se pogotovo prošle sezone pokazao kao fudbaler koji može da odigra dobro na više pozicija, pa je tako igrao i na mestu levog beka zbog povrede Ferlanda Mendija.

Na mnogo pozicija je od njegovog dolaska u Real, pa su se sada mnogo našalili da bi mogao i na gol da stane, jer prvi golman ekipe Tibo Kurtoa zbog povrede ligamenata, neće braniti do kraja sezone. 

"Ako me nateraju da budem golman, ja ću biti na golu", rekao je Kamavinga.

Francuzu odgovara život u Madridu, prija mu Real, lepo se privikao na život od trenutka kada je stigao u prestonicu Španije iz Rena 2021. godine.

"U slučaju da postoji šansa da ovde završim karijeru, to ću i uraditi. Real Madrid je san za svakog fudbalera".

Osvrnuo se Kamavinga i na predstojeće Evropsko prvenstvo, gde će sa Francuskom pokušati da se domogne trofeja sa trikolorima u Nemačkoj.

"EURO je glavni cilj svakoga, svaki Francuz želi da ga osvojimo. Takođe i Olimpijske igre su tu, Ajde da mislimo o prvenstvu Evrope, a kasnije ćemo razmišljati o Olimpjad". zaključuje Kamavinga.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

5 h

Novo Sport Video Menu