Nova vest
Fudbal 0

8.6.2024.

14:15

Virc: Moj idol je Marko Marin

Zaludeo je fudbalsku javnosti ove godine Florijan Virc, koji je u dresu Bajer Leverkuzena pružao neverovatne partije i bio od velike pomoći da njegov tim odigra neverovatnu sezonu.

Srđan Novaković
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Mladi fudbaler je tako govorio o svojim mlađim danima o kojima je govorio o svojim uzorima, idolima, a Virc je istakao da se on ugledao na bivšeg fudbalera Crvene zvezde Marka Marina.

"Jedan drugar i ja smo u to vreme navijali za Verder iz Bremena. Nemam ideju zašto, jer nisam imao nikakvu vezu sa Bremenom, kao ni moja porodica. Mislim da mso u stvari bili navijači tadašnjih igrača. Moj drug je bio lud za Mesutom Ozilom, a ja sam bio lud za Markom Marinom. Nizak, dribler brz kao munja koji nadigrava veće od sebe. Kada sam bio dete mislio sam da je fenomen“, priznao je Virc.

Profimedia

Bajer Leverkuzen je u tek završenoj sezoni napravio velike uspehe, gde je uspeo da osvoji po prvi put u istoriji osvoji Bundesligu, dok je u pred kraj sezone osvojio i Kup Nemačke, dok je u celoj sezoni imao svega jedan poraz i to u finalu Lige Evrope od Atalante.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu