Nova vest
Fudbal 1

5.6.2024.

16:05

Garnačov brat najavio otkaz Ten Hagu?

Roberto Garnačo, brat fudbalera Mančester junajteda Alehandra Garnača, dao je znak da bi Erik ten Hag mogao da dobije otkaz.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Mark Pain / Alamy Live

Danima se očekuje odluka uprave Junajteda u vezi sa menadžerom iz Holandije, da li će nastaviti sa radom ili će mu se zahvaliti na saradnji. 

Uprava kluba je proteklih dana imala vremena da analizira prethodnu sezonu u kojoj je Junajted završio kao osmi u Premijer ligi, ali i sa paharom FA Kupa.

Printscreen/X

Na Mreži X, navijači su spekulisali oko toga hoće li Ten Hag dobiti otkaz.

"Sutra bi mogao da bude moj najgori dan u životu. Gledam u zvezde, oči mi se pune suzama. Ne mogu da se otmem utisku da Ten Hag odlazi", napisao je izvesni Frank, da bi mu Garnačov brat odgovorio.

"Isto, ali ja se čak i ne šalim, pomolimo se".

Ubrzo je potom obrisao odgovor, ali to nije ostalo neprimećeno u navijačkoj bazi "crvenih đavola", koji slute da će  suvlasnik Džim Retklif povući drastičan potez.

Da sve vodi ka tome da će Ten Hag otići, govore i činjenice da je nekoliko članova njegovog stručnog tima već našlo posao.

Trener napadača Beni Mekarti će nastaviti sa poslom u Južnoj Africi, dok će Erik Remzi postati član stručnog štaaba Minesota junajteda. 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu