Nova vest
Fudbal 1

14.5.2024.

23:15

Sari među kandidatima za trenera Bolonje

Italijan Maurisio Sari kandidat je za trenera Bolonje, ako Tijago Mota na kraju sezone napusti taj fudbalski klub, preneli su italijanski mediji.

Izvor: Beta

Prodimedia

Motin ugovor ističe krajem juna, a za njega su zainteresovani pojedini evropski klubovi među kojima Juvenuts i Mančester junajted.

Kako je prenela Gazeta delo Sport, brojni izvori tvrde da je Juventus ozbiljno zainteresovan, ali i da Mota još nije razgovarao sa upravom Bolonje, koja želi da ga zadrži, o mogućem nastavku saradnje. 

Gazeta je prenela da Bolonja ima četiri kandidata za trenera ako Mota ode, a da je najozbiljniji kandidat Maurisio Sari. Sari je nedavno dao otkaz u Laciju i bilo bi mu drago da radi u ekipi koja ima napadački mentalitet koji je uveo Mota, ali bi ga privuklo i učešće u Ligi šampiona.

Među kandidatima su i Euzebio di Frančesko, Rafaele Paladino i Vinčenco Italijano.

Uprava želi da zadrži Motu.

"Za nas bi bilo sjajno da nastavimo da radimo sa Motom. Obavio je neverovatan posao i unapredio tim. Prvi cilj je da saslušamo njega i njegove ideje. Ne moramo da prodajemo naše igrače. Želimo da se potvrdimo u Evropi sa igračima koje imamo", rekao je izvršni direktor Bolonje Klaudio Fenuči.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu