Nova vest
Fudbal 18

8.4.2024.

13:20

ANKETA Nova sudijska brljotina u Premijer ligi? VIDEO

Derbi 32. kola Premijer lige između Mančester junajteda i Liverpula okončan je bez pobednika (2:2), a uprkos sadržajnom susretu posle tog duela se govori o spornoj sudijskoj odluci sa kraja meča.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Entoni Tejlor je procenio da je Aron Van Bisaka u 82. minutu faulirao Harvija Eliota u sopstvenom šesnastercu i pokazao na "belu tačku".

Penal je iskoristio Mohamed Salah koji je postavio konačan rezultat, koji mu je bio šesti na "Old Trafordu" što je najviše od nekog gostujućeg fudbaleri u elitnom rangu engleskog fudbala.

Ipak, nije se pričalo u satima posle meča o tome, ni o golu sa gotovo polovine terena Bruna Fernandeša, ništa manje efektnom prvencu Kobija Meinoa na "Teatru snova" niti brojnim šansama koje su promašili "redsi".

Usporeni snimak pomenute situacije iz 82. minuta je doveo u sumnju ispravnost Tejlorove odluke, koja je podržana u VAR sobi.

Van Bisaka nije pipnuo Eliota desnom nogom sa kojom je startovao, ali je Eliot zapeo od njegovu levu. Dok jedni smatraju da je krivica na defanzivcu "crvenih đavola" i da je trebalo da bude oprezniji, drugi smatraju da je reč o čistom simuliranju.

loader

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu