Nova vest
Fudbal 3

10.10.2024.

17:05

Nije kraj dok Modrić ne kaže

Luka Modrić pokazuje da godine zaista mogu biti samo broj. Iako je napunio 38 godina, Modrić još uvek ne razmišlja o penziji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FILIP SINGER

Prema pisanju španskog lista "Marka", hrvatski maestro je osmislio plan koji bi mu omogućio da igra i na Svetskom prvenstvu 2026. godine, koje će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Modrić je nedavno produžio ugovor sa Real Madridom na još jednu sezonu, što znači da će u dresu "galaktikosa" ostati najmanje do kraja 2025. godine. Ipak, to nije kraj njegovih ambicija.

Modrićev cilj je da ostane u Madridu do kraja sezone 2025/26, kako bi se u potpunosti pripremio za još jedan Mundijal sa Hrvatskom.

Nakon eliminacije Hrvatske u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, mnogi su spekulisali da je Modrićeva reprezentativna karijera došla do kraja. Međutim, sa 180 nastupa za "vatrene", Modrić ne planira da se zaustavi.

Njegova želja je da i dalje predvodi Hrvatsku na velikim takmičenjima, a Svetsko prvenstvo 2026. moglo bi da bude poslednji veliki ples na međunarodnoj sceni.

 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

6 h

Novo Sport Video Menu