Nova vest
Fudbal 5

24.9.2024.

16:28

Sramna izjava Joška Jeličića – rasistički uvredio fudbalera Hajduka!

Joško Jeličić je u hrvatskoj javnosti sve češće zbog burnih izjava koje daje, a ovog puta na meti mu je bio fudbaler Hajduka iz Splita Ismael Dijalo.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
HRT/Printscreen

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Naime, Dijalo je nedavno postao otac, na šta je Jeličić rekao:

"Čestitam Dijalu iskreno jer je dobio sina. Samo se nadam da će mu prioritet biti škola, s obzirom na genetiku", poručio je Jeličić, a u studiju su se tome čak i nasmejali.

Ubrzo je ova njegova rasistička izjava naišla na osudu većinski zgrožene hrvatske javnosti.

Podsetimo, Jeličić je tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj ružno govorio i o fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

"Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako..."

"Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije", govorio je tada Jeličić.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

10 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

3 h

Novo Sport Video Menu