Nova vest
Fudbal 4

11.8.2024.

23:00

Šok za Hajduk u 99. minutu – Perišić tražio da ode

Tek što je sezone počela, a Hajduk iz Splita ovih dana tresu ozbiljni potresi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Najpre je izbio problem na relaciji trener Đenaro Gatuzi – fudbaler Ivan Perišić, koji je udaljen iz tima za meč protiv Lokomotive.

Potom su u tom susretu 2. kola hrvatskog prvenstva "bili" remizirali rezultatom 1:1 i to tako što su izjednačujući gol primili u 99. minutu.

Vodili su od 81. minuta golom rezerviste Aleksandra Trajkovskog, da bi u devetom minutu nadoknade iz penala poravnao, igrom slučaja, bivši fudbaler Hajduka, Duje Čop.

Sve da bi na kraju trener Splićana Đenaro Gatuzo otkrio da je Perišić udaljen iz tima jer je tražio da ga napusti.

"Pre dve-tri nedelje došao je u moju kancelariju i kazao da bi želi da ide. U takvoj situaciji, kad imate nezadovoljnog igrača koji želi otići, morate da respektujete ostatak ekipe. U svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu“, rekao je između ostalog Đenaro Gatuzo.

Sledeći meč Hajduk igra u četvrtak na "Poljudu" protiv slovačkog Ružomberoka, u revanšu kvalifikacija za Ligu konferencije.

U prvom meču u Slovačkoj nije bilo pogodaka.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

4 h

Novo Sport Video Menu