Nova vest
Fudbal 3

10.8.2024.

22:25

Šok u Splitu – Gatuzo izbacio Perišića iz tima Hajduka

Hrvatski mediji prenose informaciju koju je malo ko očekivao, a to je da je Ivan Perišić izbačen iz prvog tima Hajduka iz Splita.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi

"Bili" u nedelju od 18.30 igraju meč drugog kola hrvatskog prvenstva protiv Lokomotive.

Uoči tog susreta, a nakon pobede nad Slavenom Belupo u prvom kolu na "Poljudu", trener Đenaro Gatuzo je odlučio da povuče nesvakidašnji potez.

On je, naime, izbacio iz tima Ivana Perišića zbog nediscipline i on neće biti u konkurenciji za tim protiv Lokomotive.

Za sada, prenose mediji iz komšiluka, nije poznato kada će se Perišić vratiti i kakva će biti njegova dalja sudbina.

Perišić je ove sezone upisao četiri nastupa te odigrao svega 149 minuta, bez konkretnog učinka.

Ovo nije prvi put da je Gattuso izbacio važnog igrača iz sastava. Uoči gostovanja na Farskim ostrvima Ialijan je odstranio Emira Sahitija (25) zbog nediscipline, ali Sahiti je bio vraćen u sledećoj utakmici protiv Slaven Belupa.

"Od prvog dana kad sam došao na mesto trenera Hajduka zahtevam disciplinu. Mi smo fudbalska ekipa, potpisali smo sporazum, postoje jasna pravila discipline. Emir Sahiti je zakasnio na jednu klupsku obavezu i zbog toga je ostao u Splitu, nadam se da se to više neće ponoviti ni njemu ni bilo kem drugom igraču. Radije ću izgubiti utakmicu nego dostojanstvo. Pravila mora poštovati svih 25 igrača jednako, nadam se da se ovakve stvari više neće ponavljati", rekao je tada Gatuzo.
 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

6 h

Novo Sport Video Menu