Nova vest
Fudbal 3

7.8.2024.

23:50

Srpski napadač potpisao za Rijeku

Komnen Andrić (29), najbolji strelac HNL-a u prvom delu sezone 2018/19. u zaprešićkom Interu, čovek koji je odigrao 53 utakmice za Dinamo i dao 24 gola, novi je igrač Rijeke.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Srpski napadač raskinuo je ugovor sa francuskim drugoligašem Klermonom na svoju štetu i vratio se u HNL.

Sa viceprvakom Hrvatske potpisao je na dve godine.

"Srećan sam što sam potpisao za Rijeku. Zadnjih nekoliko dana smo radili na tome i srećan sam što smo dogovorili saradnju. Odlučio sam se za Rijeku jer jako dobro poznajem ovu ligu i ovaj klub, dugo sam igrao u HNL-u i bio sam svestan da mi treba klub poput Rijeke da se vratim na stare staze i na neki način da budem na nivou na kojem sam bio pre godinu ili dve dana", rekao je Andrić za hrvatske medije.

Andrić je pet sezona igrao u hrvatskom fudbalu, tri je bio u Interu odakle je uzleteo do zagrebačkog Dinama.

"Igrao sam puno puta na Rujevici koja mi je ostala u jako lepom sjećanju. Znam da je ovo uvek bilo jedno od najjačih gostovanja u ligi i radujem se što ću igrati na ovom stadionu. Što se tiče klupskih ambicija svestan sam da imamo najviše ciljeve, staviću se na raspolaganje i potruditi da na najbolji način pomognem ekipi. Potrudiću se da uvek pružim maksimum. Nadam se dobroj i uspešnoj sezoni, najpre za klub, a onda i za mene. Uvek ću dati maksimum, a onda ćemo videti za što će to biti dovoljno".

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu