Nova vest
Fudbal 0

1.7.2024.

14:05

Hajduk sprema novu "bombu" — "Raketa" stiže na Poljud

Fudbalski klub Hajduk je veoma blizu da angažuje bivšeg reprezentativca Hrvatske Ivana Rakitića.

Srđan Novaković
Profimedia

Dugo Splićani čekaju na titulu u domaćem prvenstvu.

Hajduk je poslednji put podigao pehar šampiona Hrvatske sada već davne 2005. godine, zbog toga navijači su i više nego nestrpljivi u želji da se titula vrati u Split.

Čelnici kluba zbog toga žele da za sledeću sezonu naprave što bolji tim, pa je sada na metu tima sa mora bivši reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić.

Prema poslednjim inforamcijama, Rakitić je blizu potpisa za tim, a tu informaciju je preneo i čuveni italijan Nikolo Skira

"Ivan Rakitić je sve bliži Hajduku", napisao je Italijan na svom Tviter profilu.

Nikada Rakitić nije igrao u Hrvatskoj, on je svoju karijeru gradio u Španiji, gde je nastupao za Sevilju i Barselonu, dok je pre toga nastupao za Bazel i Šalke, a poslednju sezonu je proveo u Al Šababu.

Sem Rakitića, velika želja Hajduka je i bosanskohercegovački napadač Edin Džeko.

Hajduk je od skora preuzeo legendarni Đenaro Gatuzo, kojem čelni ljudi kluba žele da omoguće što bolji sastav za narednu sezonu, kome ć glavni cilj biti napad na titulu.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Malver razotkrio mrežu pedofila

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

15 min

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

2 h

Novo Sport Video Menu