Nova vest
Fudbal 3

3.4.2024.

22:45

Trener Dinama bežao od huligana: "Skoro mi je otišla zadnja loža"

Sergej Jakirović, trener Dinama, bio je jedan od onih koji su iz prvih redova posmatrali upad navijača Hajduka na teren "Poljuda" posle meča polufinala Kupa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Gosti iz prestonice su slavili minimalnim rezultatom (1:0), što se nije svidelo Splićanima pa su po okončanju meča odlučili da se obračunaju sa predstavnicima "modrih".

Igrači i ostali članovi klubova su uspeli na vreme da se sklone, nakon čega su članovi "Torcide" krenuli ka "Bed blu bojsima" u čemu ih je policija sprečila.

Jakirović je posle meča govorio o ovom incidentu.

"Skoro mi je zadnja loža otišla. Trčao sam preko 35 na sat. Policija je obavila svoj posao, nije nam ništa nedostajalo ništa", rekao je Jakirović.

Dinamov najveći rival je tako u manje od nedelju dana eliminisian iz trke i za drugi trofej. Oba puta je Jakirović za to bio zaslužan.

"Ne znam kako će se sve odraziti na ekipu i klub uopšte. Hajduk je prevelik klub da bi zavisio od jedne utakmice, kao i Dinamo. Moje se izjave vade iz konteksta, friziraju se naslovi, pa moram da pazim", zaključio je Jakirović.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

Lige petice

Dembele ponovo na treninzima PSŽ

Francuski napadač Usman Dembele, koji je ove nedelje isključen iz Pari Sen Žermena (PSŽ) iz disciplinskih razloga, vratio se danas treninzima, saopštio je pariski fudbalski klub.

Beta

23:50

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu