Nova vest
Fudbal 3

25.10.2024.

14:12

Skandal u Holandiji – Majmunski krici za igrača Lacija VIDEO

Navijači Tventea skandaloznim, rasističkim ponašanjem, bacili su mrlju na utakmicu svog kluba protiv italijanskog Lacija u Ligi Evrope.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Lacio je slavio rezultatom 2:0 mada se više priča o incidentu koji se desio pred kraj meča, kada je trener gostiju Marko Baroni izveo Louma Čaunu kako ne bi trpeo rasističke uvrede grupe huligana.

Čauna je bio vidno uznemiren, pred sudijom Nikolom Dabanovićem čak je gestikulirao onako kako su njega provocirali, da mu približi šta trpi, dok su saigrači i igrači Tventea pokušali da ga smire.

Iako je trener gostiju isprva želeo da izvede Pedra iz igre u 89. minutu, predomislio se i umesto Španca povukao na klupu fudbalera iz Čada, sa pasošem francuske.

Čauna je i kod klupe Lacija pokazivao kako su ga vređali, i dalje vrlo razdražen i ljut. 

Posle meča trener gostiju je pričao o nemilom događaju.

"Vređanje Čaune? Nažalost, mogu da potvrdim da je naš igrač to doživeo. To je tema koju ne želim sada da širim, pokušali smo da ga smirimo i posle sam ga izveo iz igre jer emotivno više nije bio u stanju da igra. Mislim da je četvrti sudija video šta se tačno dogodilo", izjavio je Baroni.


 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

4 h

Novo Sport Video Menu