Nova vest
Fudbal 8

24.10.2024.

15:20

Keče, orao i zastava Albanije – ovako su igrači Lila slavili veliku pobedu VIDEO

Fudbaleri Lila znali su da proslave još jednu veliku pobedu u Ligi šampiona, a deo slavlja bio je posvećen jednom od junaka meča sa Atletikom Edonu Žegrovi.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Kiko Huesca

Ovaj fudbaler, rođen pre 23 godine u Nemačkoj, koji brani boje takozvane države Kosovo, u svlačionici je imao spremne "nacionalne" rekvizite za proslavu trijumfa od 3:1 u Madridu.


Fudbalski klub Lil je podelio snimak nazvan "ples u svlačionici" na kojem se vidi kako pojedini igrači Lila plešu uz albanska znamenja - jedan od njih na glavu je stavio tradicionalnu kapu keče koju je skinuo sa glave saigrača poreklom sa Kosova.

Žegrova je živahno mahao albanskom zastavom, a oduševio se kada mu je jedan do saigrača prišao i rukama gestikulirao orla kao simbola velike Albanije.

Na stranu ova predstava Žegrove i saigrača, na stranu i to što niko od onih koji vode klupski "tviter" nalog nije razmislio otkud albanska zastava i mahanje orlovskim krilima u slavlju francuskog nad španskim timom, tek mora se reći da Žegrova igra sezonu karijere. 

On je uz napadača i dvostrukog strelca Davida bio strelac u još jednoj pobedi Lila nad madridskom ekipom.

U prethodnoj rundi, Lil je na svom terenu savladao i Real.




 

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Pobuna protiv AI

Članovi muzičkih grupa "ABBA", "Radiohead" i "The Cure" potpisali su protestno pismo protiv korišćenja umetničkih i autorskih ostvarenja za izgradnju alatki AI.

Tanjug

16:00

1 h

Novo Sport Video Menu