Nova vest
Fudbal 0

23.10.2024.

22:19

Damjanović: "Imamo sve preduslove da odigramo dobro protiv Legije"

Trener fudbalera TSC-a Jovan Damjanović izjavio je da njegove ekipa ima sve preduslove da u duelu protiv Legije pruži dobru igru i da svoj maksimum.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

TSC će u četvrtak na svom terenu u Bačkoj Topoli dočekati Legiju iz Varšave u drugom kolu Lige konferencija.

"Imamo iskustvo iz Kazahstana gde smo odigrali ozbiljan meč, ali nismo došli do bodova. Sada igramo na našem stadionu i imamo sve preduslove da pružimo dobru igru. Najvažnije je da održimo dobar nivo igre i da ga podižemo, jer smo i dalje u fazi stvaranja vrednosti i tima. Potrudićemo se da svi zajedno damo maksimum i verujemo se da će to biti dovoljno za pozitivan ishod", rekao je Damjanović, a preneo klub.

Meč u Bačkoj Topoli počinje u 21.00.

"Legija je kvalitetna i intenzivna ekipa pa smo skromni i ponizni, ali i uvereni da možemo da odigramo dobro. Imamo jasnu ideju kakav fudbal želimo da igramo i ne menjamo je, bez obzira da li se radi o Evropi ili o domaćem prvenstvu. Igraći veruju u to što radimo, a pokazalo se da nam ta vera donosi ne samo lep osećaj, već i rezultat", dodao je on.

"Gledali smo Legijine prvenstvene utakmice i videli da su menjali sistem igre i da se popravljaju. Igraju stabilan i intenzivan fudbal i znamo koliko su ozbiljan protivnik, ali uz sav respekt, verujemo da možemo dobro da se predstavimo. Žao nam je što Đakovac, zbog povrede, nije spreman da igra od prvog minuta, ali ćemo proceniti da li će u nekom trenutku moći da izađe na teren", zaključio je Damjanović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Samsung potvrdio

Iščekivana Samsung Galaxy S25 serija, koja se očekuje početkom sledeće godine, sve više je u fokusu.

Gizmochina

17:29

7 h

Novo Sport Video Menu