Nova vest
Fudbal 0

17.10.2024.

16:18

Posle loših, sjajne vesti za Monako pred dolazak Zvezde

Adi Hiter, trener Monaka, dobio je pozitivne kadrovske vesti u susret meču sa Crvenom zvezdom u trećem kolu Lige šampiona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Leszek Szymanski

Posle loših o povredi Folarina Baloguna, koji neće igrati protiv crveno-belih, nemački stručnjak je dobio pojačanje između stativa.

Na mesto startnog golmana se vraća poljski čuvar mreže Radoslav Majecki.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Da, sutra će se Radek vratiti na gol. Pravimo promenu. Filip je bio naš broj jedan kada je stigao. Doveo nas je u neke dileme i napravili smo izmenu. Radek je jasno naš prvi golman. Filip je profesionalac, teško mu je da prihvati, ali podržava odluku. Nije lako za sve nas, ali kao treneri, moramo da donosimo takve odluke", izjavio je Hiter pred meč sa Lilom u Ligi 1.

Majecki (24) je stigao prošlog leta kao zamena za Aleksandera Nubela, a po okončanju njegove pozajmice izborio se da bude prvi izbor ispred Filipa Kona.

Podsetimo, Crvena zvezda gostuje u Monaku u utorak (18.45). Tim iz Kneževine će pre toga u Petak dočekati Lil (20.45), a istog dana beogradski klub dočekuje Radnički Niš u Ljutice Bogdana (16.00).

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Priča za Holivud: Kako FBI mami kriminalce

Prva istraga tzv. "pump and dump" šeme na američkom tržištu kriptovaluta rezultovala je hapšenjima i gašenjem prevarantskih altcoina, a veoma je zanimljiv i način na koji su istražioci došli do počinilaca.

Bug

16:00

2 h

Novo Sport Video Menu