Nova vest
Fudbal 2

7.10.2024.

17:38

Zvezda i u Monaku bez Ivanića

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić propustiće utakmicu trećeg kola Lige šampiona u kojoj će crveno-beli gostovati ekipi Monaka.

Izvor: Mozzart Sport

Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Ivanić je povredio primicač na utakmici protiv Partizana, zbog čega nije bio u mogućnosti da pomogne saigračima na meču u kojem su se crveno-beli sastali sa Interom. 

Vezista Zvezde će predstojeću reprezentativnu pauzu iskoristiti da trenita po jednom posebnom režimu, ali će morati da bude strpljiv sa svojim povratkom na teren, saznaje Mocart sport. 

Pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Ivanić je već propustio duele sa Interom i IMT-om, neće igrati protiv Monaka, a ni protiv Radničkog iz Niša pre toga, dok posle gostovanja u Francuskoj Crvenu zvezdu čekaju dueli sa Spartakom i Vojvodinom, pa Barselonom...

Umesto Ivanića trener Crvene zvezde Vladam Milojević je poverenje ukazao mladom Andriji Maksimoviću, koji ovu šansu iskoristio na najbolji način, pa je zbog dobrih partija u večitom derbiju, kao i na meču protiv Intera dobio poziv u A reprezentaciju Srbije. 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

6 h

Novo Sport Video Menu