Nova vest
Fudbal 1

6.10.2024.

17:36

Tip Liga šampiona – impresivni pogoci posetilaca B92!

Učesnici igre "Tip" na B92.sport u uvodna dva kola Lige šampiona pokazali su izvanrednu moć predviđanja rezultata mečeva elitnog takmičenja.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Đukanović/B92.sport

Prvo kolo TIP Lige šampiona na B92.sport obeležio je Anđelko Milošević, alijas "BSK Borča" sa čak 94 poena - što je i najveći broj poena zabeležen u uvodne dve runde. .

Ovaj tipster pogodio je tačne rezultate utakmica Brest - Šturm (2:1), Milan - Liverpul (1:2), Jang Bojs - Aston Vila (0:3) kao i tačne ishode mečeva Juventus - PSV, Bajern - Dinamo, Real Madrid - Štutgart, Sporting - Lil, Bolonja - Šahtjor, Sparta- Salcburg, Briž - Borusija, Fejnord - Bajer, Atalanta - Arsenal i Atletiko - Lajpcig.

Dakle, od 18 mečeva uspešno je prognozirao čak 13!

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Drugo kolo je obeležio učesnik "Čelarevo pfc" koji je ostavrio najveći broj poena od ostatka konkurencije - 84 boda.

Pogodio je tačan rezultat meča Liverpul - Bolonja (2:0) koji mu je doneo 13 poena, bio je sasvim blizu tačnog rezultata na meču Šahtjor - Atalanta, tipovao je 0:2 (pobeda gostiju 0:3).

Prognozirao je tačan rezultat meča Slovan - Siti 0:4, što mu je donelo 14 poena, koliko je osvojio i pogodivši tačan rezultat utakmice Bajer - Milan (1:0).

Samo za gol je promašio ishode mečeva PSV - Sporting i Inter - Crvena zvezda.

U generalnom plasmanu, ipak, vodi učesnik "The Shield" (Stefan Petković) sa osvojenih 163 poena.

On je u prvom kolu postigao lepih 89 poena i bio je među najboljima u toj rundi (pogodio tačne rezultate tri utakmice), dok je u drugom kolu bio slabiji, ali je održao visok broj poena te je trenutno lider na tabeli. 

Zahuktalo se već nakon dva kola, a tek nas očekuju prava uzbuđenja.

Sledi treće kolo u kojem će igrači "TIP Liga šampiona" na B92.sport nastaviti "ljutu" borbu. U narednoj rundi očekuje nas nekoliko izuzetnih utakmica, Crvena zvezda gostuje Monaku, Juventus - Štutgart odmeriće snage u Torinu, a očekuje nas i derbi između dve raspucane ekipe, Real Madrida i Borusije Dortmund.

Šlag na torti 3. kola biće sudar teškaša u Kataloniji: Barselona - Bajern.

Ko se još uvek nije priključio takmičenju, to može da uradi njednostavnim logovanjem kroz link "Tip" na specijalu Liga šampiona na B92.sport.



 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu