Nova vest
Fudbal 14

3.10.2024.

14:19

Pančev: "Spajić da ne glumi velikog tehničara"

Legendarni Zvezdin golgeter Darko Pančev osvrnuo se na meč njegova dva nekadašnja kluba u Ligi šampiona.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

Inter je potukao Zvezdu 4:0 uz nekoliko kardinalnih grešaka igrača crveno-belih koje su direktno "kumovale" pogocima italijanskog prvaka.


Pančevu se ne dopadaju određene stvari koje je video od pojedinih igrača - bio je i konkretan u analizi tih grešaka.

"Bolje da je Spajić šutnuo loptu. Jedan Barezi koji je bio najbolji štoper na svetu nikad nije primao tako loptu kad je pretila opasnost kao što se desilo našem štoperu. Trebalo je da izbije loptu napred, a ne da glumi velikog tehničara. Jednostavnost je u sportu uvek najbolja stvar. Nakon tih grešaka nije moglo da se očekuje nešto bolje, to se kažnjava", istakao je za Sportski žurnal.

"Kobra sa Vardara" je i prvi gol Intera, koji je stigao iz slobodonog udarca, pre video kao propust Zvezdine odbrane i golmana, nego kao majstoriju strelca.

"Opet se ponavlja ista greška. Ne može da se primi gol u svakoj utakmici iz slobodnjaka, sa 30 metara. Nije Čalhanoglu neko ko ih izvodi kao Siniša i Žuninjo iz Liona, oni su mogli da daju gol iz svih pozicija, bili su najbolji na svetu", zaključio je Pančev

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Džo Rogan skinut sa trona

Američki podkaster Džo Rogan još jednom je svrgnut sa prvog mesta na Spotify listi strimova - novi "šampion" je jedan od njegovih nedavnih gostiju.

B92

12:30

3 h

Novo Sport Video Menu