Nova vest
Fudbal 4

2.10.2024.

11:50

"Zvezda se samouništila – pa nije došla na rođendan Intera..."

Legenda Crvene zvezde Darko Pančev komentarisao je poraz crveno-belih u Milanu.

Izvor: Sport Klub

Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Zvezda je u drugom kolu lige šampiona izgubila 4:0 od Intera.

"Sami sebi dali četiri gola, sami sebe pobedili, sami sebe uništili. Zvezda, pritom, nije došla na Interov rođendan, već da mu, eventualno, zapreti", rekao je Pančev u razgovoru za Sport klub.

Osvrnuo se i na golmana Zvezde Omrja Glazera.

"Bez obzira što je lopta prethodno nekoga dotakla, kiks izraelskog internacionalca je evidentan. Slobodnjak, u njegov ugao, slično kao i protiv Benfike, sa velike udaljenosti, korak ka sredini linije, nepotrebno, naravno, moraće ubuduće, sa trenerima, na tome da poradi… I dalje, posle svega, smatram da je Glazer dobar, kvalitetan čuvar mreže. Ali, šta ćemo  sa izgubljenim loptama Zvezdinih fudbalera u zoni gde je strogo zabranjen takav luksuz!?", dodaje Pančev.

Pohvale je dobio mladi Andrija Maksimović.

"O tom momku samo u superlativu za demonstrirano u gradu mode, šef Milojević mu je s pravom ukazao šansu od starta, a on ponovo uzvratio zapaženom igrom. Naopako, ukoliko ubrzo napusti klub. Svakim danom će rasti vrednost, nadam se da će i rukovodstvo Zvezde i Maksimovićeva porodica biti na istoj talasnoj dužini, neka odigra bar 120 utakmica u seniorskom pogonu kluba iz Ljutice Bogdana… Zatim… Suđena mu je pozicija u nekoj od najpoznatijih sredina Starog kontinenta. Navijam za takav epilog. Osim toga, od Maksimovićevog ostanka u ovoj fazi njegovog fudbalskog razvoja, mnogo koristi izvući će i nacionalni tim Srbije, igraće redovno za Zvezdu, fantazisti se traže, svi ih vole, svi ih maze i paze, kreativci poput Maksimovića su svuda rado viđeni, oni su suvo zlato", rekao je Pančev.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu