Nova vest
Fudbal 0

2.10.2024.

0:10

Elšnik: "Zvezda nije daleko od tog nivoa"

Fudbaler Crvene zvezde Timi Maks Elšnik je izneo utiske posle poraza od Intera.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Italijanski tim je nadigrao Zvezdu na "Đuzepe Meaci" sa 4:0, u drugom kolu Lige šampiona.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Elšnik je istakao da je to bio težak poraz za crveno-bele.

“Težak poraz 4:0, nije lako, pogotovo kad imaš meč na momente da možeš da igraš sa njima. Eto opet neke naše greške, koje su njima omogućili da dođu do šansi. Takva je bila i danas utakmica, po nekoj igri, da su oni bili 4:0 ispred nas, takav fudbal igra se za golove, oni su dali četiri, a mi ni jedan. Po posedu smo bili tu, imali smo šanse, ali falilo je da ostvarimo kapital. Odmah kako smo im dali priliku, oni su nas kaznili. Vidi se na momente da možemo na tom nivou, ali ne i 90. minuta”, rekao je Elšnik.

Istakao je vezista da je Zvezda na momente imala igru.

“Rekli smo, boli imaš osećaj da možeš nešto više. Ajde da su nas razbili pa da kažeš “skidam kapu”. Videli smo, imali smo 20 minuta igru kada smo mi kontrolisali. Igraš protiv Intera, prvaka Italije i ekipe koja je nedavno igrala u finalu Lige šampiona. To pokazuje da Zvezda nije toliko daleko od tog nivoa, a dolaze nove utakmice. Nema laganih protivnika, ali biće lakših utakmica od Intera u gostima i Benfike.”

Analizirao je Elšnik kako su mogle da se smanje greške.

"Mislim da je svako za sebe, kada napraviš neku grešku, izgubiš loptu, znaš da si mogao bolje da igraš. Neki su imali loš momenat, znali su oni kako to izgleda. Ali za svakog je pojedinačno kako će to da reši. Mi imamo način na koji igramo, treba izađemo na loptu pozadi, na momente se vidi da možemo."

Prokomentarisao je situaciju kod prvog gola.

“Koliko se sećam, bio je neki centaršut i odbijena lopta, ja sam se spustio. Probao sam faul da izvučem, stigao me je njihov igrač, napravio sam faul u opasnoj zoni. On je pogodio, lopta je malo pala, mislim da je Rade zakačio. Nije puno takvih golova, ali nama se desilo dva za redom. Verovatno da nije bilo tog gola drugačije bi krenuli utakmicu”, rekao je Elšnik.

Izvor: b92 sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu