Nova vest
Fudbal 1

1.10.2024.

23:25

Milojević: "Najiskusniji igrači... Problem je kada naprave takve greške"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo utiske posle poraza od Intera.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crveno-beli su poraženi u drugom kolu Lige šampiona od italijanskog kluba sa ubedljivih 4:0.

"Teško ili ne, rezultat je takav kakav jeste. Mislim da smo sami sebe pobedili u jednoj rečenici, ništa više. Sve golove koje smo primili su direktne naše individualne greške i jako je teško igrati protiv bilo kakve ekipe, a kamoli protiv ovakve ekipe kao što je Inter. Mislim da smo imali dosta dobrih situacija i momenata u igri, ali to smo i spominjali i analizirali tu utakmicu sa Benfikom, da to ne sme da se dešava... Celokupno, u dve utakmice Lige šampiona sami smo sebi dali šest golova", rekao je Milojević za "Zvezda TV"

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Navijači?

"Pored toga što je praznik kao najveće takmičenje u Evropi, sigurno je i tako praznik za navijače. Žao mi je što nisu bili danas sa nama, ali šta da radimo? Mi smo se trudili, ne mogu da kažem da se igrači nisu zalagali, ovde pričam samo o individualnim greškama koje nam se ponavljaju. Moraćemo da smanjimo ako budemo želeli nešto da uradimo – ne smeju ovakve stvari da se događaju."

Istakao je Milojević da su presudile greške.

"Hteli smo da izađemo kao što smo najavili u novom sistemu, dosta dobro smo to odradili. Ova utakmica je izgubljena direktnim našim greškama. Protiv Benfike dve, sada četiri. Teško mi pada, žao mi je što primamo ovako naivne golove. Najiskusniji igrači... Kad je neko mlad, kad izgubi, nije problem. Problem je kad kod iskusnih igrača imate takve greške. To je fudbal, dešavaju se takve stvari. Na ovom nivou moramo da smanjimo bilo kakvu grešku. Ako treba da primite gol, onda protivnik treba da se namuči da ga da. Sve ostalo je bilo okej. Imali smo dosta stvari koje smo hteli da radimo, pravimo šanse. Protiv takvih ekipa morate da držite 'nulu'. Tamo gde je Inter bio najjači, anulirali smo ga. Okrećemo se sledećoj utakmici, sutra je novi dan", rekao je Milojević za "TV Arena sport".

Prokomentarisao je igru Andrije Maksimovića.

"Stvarno je odigrao fenomenalnu utakmicu. Pratimo ga odavno, igra kod nas, trenira… Jedno dete koje ima blistavu budućnost. Pokazao je bez obzira na mladost, dobijaće iskustvo, kreirao je šanse, imao šanse. Treba da nastavi da radi. Uveren sam da će sve biti kod njega kako treba. Zvezda je u njemu dobila bisera pravog. Predviđam mu svetlu budućnost."

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu