Nova vest
Fudbal 20

1.10.2024.

12:43

Ljajić: "Zvezdina pobeda u Milanu ravna čudu, u koje ne verujem"

Fudbaler Novog Pazara Adem Ljaljić, nekada član Intera, izneo je svoje viđenje meča koji će Crvena zvezda igrati protiv milanskog giganta u Ligi šampiona.

Izvor: Meridian sport

Srđan Stevanović/Starsport

Zvezda večeras od 21.00 sat gostuje Interu u drugom kolu Lige šampiona.


“Zvezdino iznenađenje u Milanu ravno čudu. Inter je prvenstveno ozbiljan klub, naravno i ekipa. Fudbal je čudna igra. Svašta može da se desi, ali ja ne verujem toliko u čuda i sreću. Više verujem u kvalitet i mislim da je Inter veliki favorit. Ipak, u fudbalu se nikada ništa ne zna unapred“, rekao je Ljajić za Meridian sport .
On je kao najjaču snagu crveno-belih apostrofirao dugogodišnjeg saigrača iz reprezentacije  Nemanju Radonjića.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

“Zvezda je napravila dobru ekipu, jako ozbiljnu za našu ligu, ali videćemo koliko je to dovoljno za Ligu šampiona. Obrni, okreni, Nemanja Radonjić je najbolji igrač. Poznajem ga jako dugo i bili smo zajedno u reprezentaciji godinama. To je moj prijatelj i najozbiljnije pojačanje Crvene zvezde. Ne znam samo koliko je spreman i šta može da donese u ovom trenutku, ali sigurno je ubedljivo najbolji igrač kada je u punoj snazi“.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 20

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Epidemija hakerskih napada i u Srbiji"

Američki stručnjak za borbu protiv hakera Sajmon Tejlor upozorio je na epidemiju hakerskih napada i u Srbiji i poručio da svaki pojedinac odgovornim ponašanjem može dramatično da smanji rizike od hakerskih upada i ucena.

Tanjug

12:00

3 h

Novo Sport Video Menu