Nova vest
Fudbal 10

30.9.2024.

20:00

Krunić pred Inter: "Nećemo se preplašiti, mi smo osvajali ovo takmičenje!"

Rade Krunić, fudbaler Crvene zvezde, izneo je očekivanja pred utakmicu sa Interom.

Dušan Đukanović
Starsport

U 2. kolu Lige šampiona Crvena zvezda gostuje Interu u Milanu u utorak od 21.00.

Krunić je bio na konferenciji za medije pred meč uz trenera Milojevića, te je rekao da će mu nedostajati navijači, kojih neće biti sa gostujuće strane.

"Svi mi igrači smo igrali na sličnim stadionima i atmosferama. Meni će faliti podrška sa tribina. Iako ne bi bilo u broju kao što je na Marakani. Siguran sam da bi bio maksimalan broj navijača. Šteta je što ne mogu da prisustvuju ovako velikom događaju i takmićenju. Nećemo se preplašiti atmosfere, navikli smo na to", rekao je Krunić.

Koja su Krunićeva očekivanja?

"Dugi niz godina igraju u istom sistemu. Mi smo osvajali ovo takmičenje. Napravili smo dobru ekipu i možemo da se nosimo sa ovim protivnicima. Nismo navikli u našoj ligi na to. Sigurno je treneru i stručnom štabu bilo teško da se priviknu na to".

Radetu ovo neće biti prvi put da igra na stadionu "Đuzepe Meaca", odnosno "San Siro", s obzirom da je ranije igrao za Milan.

"Osećaj je poseban. Proveo sam veliki deo karijere ovde. Nisam dobio poruke od bivših saigrača. Nije ni vreme ni mesto. Verujem da ću dobiti kada budemo igrali protiv njih", podvukao je Krunić.

Podeli:

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu