Nova vest
Fudbal 0

29.9.2024.

17:45

Degenek zove: Svi na "Marakanu" da gledamo duel sa Interom

Fudbalere Crvene zvezde u utorak od 21 čas očekuje gostovanje Interu, a na Marakani je organizovano gledanje utakmice sa zapadne tribine gde će biti i defanzivac kluba Miloš Degenek.

Izvor: FK Crvena zvezda

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za crveno-beli dres. Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno. Pozivam sve navijače da dođu i da na taj način pružimo podršku našem klubu, ali i da se družimo. Biće to prilika da još jednom pošaljemo poruku da Zvezda ima najbolju publiku na svetu", rekao je Degenek, a prenosi zvaničan sajt kluba.

"Usled odluke italijanske policije da zabrani dolazak Zvezdinih navijača u Milano, naš klub je odlučio da svim zaljubljenicima u crveno-bele boje pruži mogućnost da u pravoj zvezdaškoj atmosferi posmatraju meč protiv Intera i navijaju za prvotimce našeg kluba", piše na sajtu šampiona Srbije.

Veliki video bim će biti postavljen na atletskoj stazi Marakane, te iz kluba pozivaju sve zvezdaše da na vreme dođu na stadion i obezbede svoje mesto na zapadnoj tribini. Ulaz je besplatan, a sjajna atmosfera zagarantovana.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu