Nova vest
Fudbal 7

27.9.2024.

19:05

Duel Intera i Zvezde direktno na "Marakani"

Utakmica između Intera i Crvene zvezde koje se igra u sklopu drugog kola Lige šampiona, svi navijači crveno-belih će moći da gledaju na stadionu Rajko Mitić.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Veliki ekran će biti instaliran na zapadnoj tribini. 

Odlukom italijanske policije, fudbaleri Crvene zvezde biće uskraćeni za podršku svojih navijača na utakmici protiv Intera. 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Zbog toga su najvatrenije pristalice crveno-belih pozvale navijače da ne idu put Italije, već da svi dođu na stadion Rajko Mitić, kako bi zajedno pratili utakmicu. 

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

5 h

Novo Sport Video Menu