Nova vest
Fudbal 3

1.10.2024.

8:00

In bocca al lupo – u svakom smislu

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas gostuju na "San Siru" u meču drugog kola Lige šampiona. Rival će biti milanski Inter.

Dušan Đukanović
Vatroslav Hladni/Starsport.rs

Liga šampiona, 2.kolo

Inter – Crvena zvezda (21.00)
Stadion: San Siro (Milano)
Sudija: Feliks Cvajer (Nemačka)

Posle neuspešnog starta i poraza od Benfike (1:2) na stadionu "Rajko Mitić", igrači Vladana Milojevića će prvu pobedu u Ligi šampiona tražiti hiljadu i neki kilometar dalje.

Rival, jedan od težih. Finalista Lige šampiona iz 2022. godine koji je u prošloj sezoni po 20. put u klupskoj istoriji osvojio titulu šampiona Serije A.

Iz Milana za B92.sport, Dušan Đukanović.

Bez obzira na to, prilika da se stigne do barem jednog od projetkovanih devet (za baraž) ili 15 bodova (za direktno mesto u osmini finala) je propuštena i mora se nadomestiti na nekom od mečeva sa težim protivnicima ukoliko je Zvezdina namera da se nadmeće i poseduje kvalitet za to.

Sofascore

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Posle ovog meča Zvezda gostuje Monaku (22. oktobar), dočekuje Barselonu (6. novembar), Štutgart dolazi u Ljutice Bogdana 27. novembra, posle čega će Zvezda ponovo u Milano na duel sa "rosonerima" (11. decembar).

Poslednje dve utakmice Zvezda igra 2025. godine. Najpre protiv PSV u Beogradu (21. januara), a onda i za kraj ligaškog dela u Bernu protiv Jang Bojsa (29. januar).

Forma i timovi

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Zvezda u meč ulazi posle osam od devet pobeda u Superligi, porazu od Benfike na startu Lige šampiona, ali i brojnih kadrovskih problema.

Samo od tog meča protiv gostiju iz Lisabona van stroja su redom završili Ognjen Mimović, Mirko Ivanić i Omri Glazer. Tri igrača na tri ključne pozicije i tri teška udarca za Vladana Milojevića. Ili samo, na kraju, dva.

Projektovana postava Zvezde

Glazer – Điga, Spajić, Drkušić – Seol, Elšnik, Krunić, Silas – Olajinka, Maksimović – Endiaje

Mimović pre svih jer alternative na desnom beku nema. Povredio se mladi defanzivac na utakmici sa Benfikom i od tada smo na tri meča videli tri različita rešenja. Elšnik i Olajinka su u tom meču i potom "večitom" derbiju igrali po levoj strani, dok je Seol ordinirao po desnoj , dok je Prucev dobio šansu po istom tom boku protiv Železničara.

Bekovski par su činili Seol i Rodić i iako je to možda trebalo da bude proba za Inter, Milojević se odlučio za formaciju sa tri štopera gde će šansu pored Spajića i Đige dobiti Drkušić.

Baš se protiv Pančevaca povredio i Omri Glazer kada je zakasnio na istrčavanju i poklonio gostima gol. Gore od toga, strahovalo se da je obnovio povredu od koje se oporavljao čitavo leto i tek se nedavno vratio na teren.

Isprva se činilo sigurnim da će njegovo mesto zauzeti Marko Ilić, ali bi Glazer trebalo da bude između stativa.

Sofascore

Ako je i bilo pitanja da li će 17-godišnji Andrija Maksimović biti gurnut usred grotla najvažnijih utakmica seniorskog fudbala, sa povredom Ivanića to je sigurna stvar. "Mali Mesi" iz Novog Pazara je dokazao protiv Partizana da može i za to je nagrađen novim trogodišnjim ugovorom.

Baš je 174. "večiti" derbi najsjajnija tačka Zvezdine dosadašnje sezone. Najubedljivija pobeda ikada u Humskoj (0:4) i u derbijima u 21. veku (od 1998. godine). Ako Zvezda planira bilo šta da uradi protiv Intera u napadačkoj trećini terena, moraće da se okrenu ka heroju sa duela protiv Partizana.

Šerif Endiaje je postao tek peti igrač ikada koji je postigao "het-trik" u najvećim utakmicama srpskog klupskog fudbala i bez sumnje je prvi izbor ispred Bruna Duartea koji je imao sjajan start u Ljutice Bogdana, ali je od tada stagnirao pa i nazadovao. Loptama bi sa krila trebalo da ga snabdevaju Olajinka i Silas, kako Radonjić nije spreman, a Milson pokazao da je i dalje u periodu privikavanja i korisniji kao "džoker" sa klupe.

Elšnik i Krunić su "zakucani" u veznom redu kao Maksimovićevi "osigurači".

Profimedia/Kines Milano/Alamy Live News

Projektovana postava Intera

Zomer – Bastoni, De Fraj, Pavar – Dimarko, Zjelinski, Čalhanoglu, Fratezi, Damfris – Martines, Taremi

Ne blistaju momci Simonea Inzagija ove sezone, iako se mogu pohvaliti time da su jedini tim kom ove sezone napadačka sila kakva je Mančester siti nije dala gol.

Bez pogodaka se završilo na "Etihadu" na premijer "nerazura" u Ligi šampiona ove sezone, dok je u Seriji A tim posle dobrog starta upao u krizu.

Sa ukupnih 6:0 su dobili Leće i Atalantu u uvodna dva kola, pobudivši nadu da je gol Mesijasa u petom minutu nadoknade na premijeri protiv Đenove (2:2) bio samo splet nesrećnih okolnosti. To su bila jedina dva dosadašnja meča na kojima nisu vadili loptu iz svoje mreže.

Remi sa Moncom (1:1), pa težak poraz od Milana (1:2) u gradskom derbiju, posle čega je stiglo gostovanje u Udinama i prva pobeda van domaćeg stadiona ove sezone (2:3).

Kod kuće dve pobede i poraz (7:2), na strani pobeda i tri remija (6:5).

Pred susret sa Zvezdom najveće pitanje jeste da li će igrati Nikolo Barela, nakon što se povredio na meču sa Milanom. Nije bio ni na klupi protiv Udinezea.

Inzagiju sigurno neće biti na raspolaganju Bjukenen koji se oporavlja od povrede i uskoro bi trebalo da se vrati na teren.

"Gazeta" prenosi da će priliku na ovom meču dobiti Stefan de Fraj, Pjotr Zelinski i Mehdi Taremi. Osim Poljaka za kog tvrde da će zauzeti mesto Mihitarijana, milanski medij ne precizira u potpunosti, već nagađa koje igrače će zameniti Iranac i Holanđanin.

Inter dočekuje meč i usred neizvesnosti u vezi sa ostankom Simeona, za kog se navodno raspituje Mančester junajted.

Ko deli pravdu?

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Pravdu će deliti nemački arbitar Feliks Cvajer. Pomoćnici će mu biti sunarodnici Robert Kempter i Kristijan Dic, dok će četvrti sudija biti Florijan Badštuber.

Svenemačkupostavu zaokružuje VAR soba gde će sedeti Bastijan Dankert, kom će pomagati Benjamin Brand.

Cvajera se svi dobro sećamo sa Svetskog prvenstva u Rusiji, kada je bio u VAR sobi i nije reagovao kada su Švajcarci oborili Aleksandra Mitrovića u kaznenom prostoru.

To nije jedina sporna tačka u njegovom CV-ju kako je 2005. godine bio umešan u aferu nameštanja utakmica zbog čega je kažnjen sa šestomesečnom suspenzijom.

Šta su treneri rekli pred meč?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Simone Inzagi, trener Intera, smatra da protiv Zvezde njegov tim nema unapred upisana tri boda.

"Biće to utakmica puna zamki za nas, moramo da budemo spremni i da pokažemo kontinuitet dosadašnje igre. Koncentracija je vrlo važan element, i moramo da se borimo za naše principe. Zvezda ja počela 20. jula i imaju devet utakmica u prvenstvu, imaju odlične elemente igre tako da moramo da budemo vrlo pažljivi", rekao je Inzagi pred meč sa Zvezdom i dodao:

"Dobro su utrenirani i imaju odlične igrače. Videli smo njihove poslednje mečeve i dobro ih analizirali. Crvena zvezda je zdrav tim koji je jak u domaćoj ligi. Evropski mečevi su uvek teški i moraćemo da budemo maksimalno pažljivi u procenama opasnih situacija."

B92.sport

Njegov kolega Vladan Milojević nije želeo da se upušta u preterano detaljisanje oko toga šta predstavlja Inter, jer je to samo po sebi jasno.

"Pričati o Interu, šampionu, koji je pretendent na Skudeto i ove godine. Siguran sam da im je i ove sezone cilj Liga šampiona. Imaju kvalitetne igrače na svim pozicijama. Inter je uspostavio sistem koji godinama igra", rekao je Milojević na konferenciji za medije i otkrio šta će biti ključno:

"Detalji na ovom nivou takmičenja, odnosno kada igrate protiv ovakvih ekipa, morate da igrate konstantno 90 minuta. Da budete koncentrisani na ono što radite. Što manje praznih hodova u igri. To su ekipe koje imaju svoj stil igre, koje će da igraju na svoj način. Mi moramo da budemo hrabri. U jednoj rečenici, moraš da budeš konstantan. Ovde ne smeju da se dešavaju padovi. Na to treba obratiti pažnju."

Bez gostujućih navijača

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Italijanska policija je zabranila dolazak gostujućih navijača u Milano, neposredno pred meč. ‍Zvezda u tom gradu treba da odigra dva meča – protiv Intera (1. oktobar) i Milana (11. decembar). Na oba će biti bez podrške svojih pristalica.

Takva odluka je najverovatnije motivisana incidentima između navijača Crvene zvezde i Rome, koji su kulminirali poslednjih godina. Bezbednosna procena italijanskih vlasti sugerisala je da bi moglo doći do sukoba između "delija" i pristalica Rome, zbog čega je bilo neophodno sprečiti njihov susret na ulicama Milana i drugih italijanskih gradova.

Velika akcija italijanske policije pred meč

Veče pred meč Intera i Zvezde, policija je izvršila 19 hapšenja. Povod je smrt Antonija Belokoa (39), navijača Intera povezanog sa mafijom Ndrangeta, poznatom i kao "porodica Montalbano" iz Kalabrije.

Incidenti između "delija" i navijača Rome traju već neko vreme. Sve je počelo u februaru prošle godine, kada su navijači Crvene zvezde u Rimu napali vozilo Rominih simpatizera, oduzevši im navijačke rekvizite grupe "Fedajn".

Nedugo zatim, na utakmici protiv Čukaričkog, "delije" su zaplenile zastavu iste grupe, ostavljajući poruku: "Izabrali ste pogrešno društvo", aludirajući na prijateljstvo između Rominih navijača i ultrasa Dinama iz Zagreba.

Sukobi su se nastavili u oktobru 2023. godine, kada su Romini simpatizeri napali nekoliko navijača Crvene zvezde koji su došli u Bolonju na košarkašku utakmicu sa Virtusom.

Navijači će meč moći da gledaju na zapadnoj tribini stadiona "Rajki Mitić" gde će biti organizovano gledanje  na velikom video-bimu. Ulaz je besplatan.

Iz kluba su apelovali da navijači Zvezde ne kreću na put uzalud.

"Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama.

Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. Za kupovinu ulaznice je neophodan pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion.

FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da ispoštuju istu", navodi se u saopštenju kluba.

Uprkos tome, očekuje se da ispred stadiona bude dosta onih koji će pokušati da iznađu način da se nađu na tribinama.

Loše vesti Zvezdina prethodnica

Profimedia

Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je, neposredno pred ovaj meč, da kultnom stadionu oduzme domaćinstvo finala Lige šampiona 2027. godine.

Iz UEFA je zahtevano da gradske vlasti daju garancije da će stadion biti dostupan kada dođe vreme za taj meč (zbog planirane renovacije), ali ih nisu dobili.

"Pošto opština Milano nije mogla da garantuje da na stadionu San Siro i u okolini neće biti radova i rekonstrukcije tokom 2027. godine, u periodu održavanja finala Lige šampiona, odlučeno je da se Milanu ne dodeli organizacija finala", navodi se u saopštenju te organizacije.

Time je "San Siro", stadion kapaciteta 75.000, ostao bez prilike da po peti put bude domaćin najveće utakmice evropskog klupskog fudbala, nakon 1965, 1970, 2001. i 2016. godine.

Oni dodaju da je konkurs za domaćinstvo ponovo otvoren, te da se očekuje da se konačna odluka donese u maju ili junu 2025. godine. Prvi kandidat se već javio – grad Marsej i čuveni "Velodrom".

Ove sezone finale se igra u Minhenu, a sledeće u Budimpešti. Inter je svakako jedan od pet glavnih favorita da se barem u jednom od ta dva nađe.

Dosadašnji dueli

Priča o Zvezdi i Interu je iz jednog čina u dva dela.

Do sada su se samo jednom sastali, u dvomeču četvrtfinala Kupa Evropskih šampiona u sezoni 1980/81.

Prvi meč (1:1) se igrao na istom mestu koje će biti poprište trećeg međusobnog duela.  Ekipa Branka Stanovića je gostovala u "gradu mode" predvođena kapitenom Vladimirom Petrovićem. U timu su bili i Miloš Šestić, Rajko Janjanin, Zlatko Krmpotić, Dragan Simeunović i mnogi drugi. Među njima i jedan od rezervista, potonji selektor Srbije Slavoljub Muslin. To je bila sezona kada je Dule Savić bio na služenju vojnog roka, te ga nje bilo u sastavu.

Ko zna kakva bi sudbina crveno-belih bila te sezone da je Zvezda igrala sa svoje dve "zvezde" umseto jedne ili da  Domeniko Kazo u nadoknadi prvog poluvremena nije lucidno pokušao kontra nogom sa ivice šesnaesterca i to iz prve. Malo šta je uradio kako treba sa tehničke strane, ali je uspelo. Simeunović nije bio ni blizu te lopte, a efektan pogodak će se ispostaviti kao ključan.

Zvezda jeste uspela da stigne do remija na tom meču, ali ispostaviće se da će to biti premalo. Šestić je izvršio presing na poslednju liniju "nerazura" daleko od gola, ali to ga nije sprečilo da iskoristi njihovu grešku i brzo se stvori duboko u protivničkom šesnaestercu.

"Zavrnuo" je loptu nazad na peterac, a tamo je ispred čuvara do nje prvi stigao Srebrenko Repčić, fudbaler iz Šamca koji je zenit dostigao u dresu srpskog šampiona, postavivši konačan rezultat u 75. minutu.

Iz te perspektive, Zvezda je imala povoljan rezultat pred povratak u Beograd i utakmicu pred svojim navijačima. Ali...

Baksuzni broj 13, baksuzna ivica šesnaesterca i netipični šutevi. Karlo Murilo je u 13. minutu postigao jedini gol na revanšu na "Marakani", potpomognut katastrofalnom reakcijom Simeunovića kakvu ćemo skoro pune četiri decenije kasnije videti u izvedbi Lorisa Karijusa u finalu ovog  takmičenja.

Inter je te sezone poražen u polufinalu u kom je igrao sa Realom, koji će i sam potom u finalu sa Liverpulom zabeležiti poslednji neuspeh u mečevima za "ušati" trofej.

Zvezda i italijanski timovi – loše, osim protiv Milana

Epa/KOCA SULEJMANOVIC

Utakmica protiv Intera biće 28. koju će Zvezda igrati u evropskim takmičenjima (ne računajući Mitropa kup kako nije obuhvatao sve ekipe sa Starog kontinenta) protiv italijanskih timova. U prethodnih 27 imaju tek tri pobede, deset remija i 14 poraza uz gol razliku 21:40

Prvu utakmicu su odigrali protiv Fiorentine u polufinalu Kupa evropskih šampiona u sezoni 1956/57 – Zvezdinoj debitantskoj u ovom takmičenju.

Gol Prinija u 88. minutu meča koji se igrao na stadionu "JNA" bio je i jedini u ovom dvomeču koji će najaviti Zvezdine probleme protiv timova sa "čizme".

Prvi uspeh, samo utešan, stigao je u preteči Kupa UEFA – Kupu sajamskih gradova. Zvezda je slavila u četvrtfinalu 1963. godine protiv Rome 2:0, ali je "vučica" u prvom meču bila bolja za gol i prošla dalje.

Dve godine kasnije, u prvom kolu istog takmičenja, Fiorentina je sa ubedljivih 7:1 u dva meča nanela jedan od najubedljih poraza crveno-belih.

Naredni mečevi protiv italijanskih predstavnika su bili oni pomenuti protiv Intera, kojim su neuspesi nastavili da se nižu, baš kao i u duelima sa Veronom (1982/83) kada su golovi braće Đurovski bili nedovoljni.

Najpoznatiji meč igrao se u Beogradu, novembra 1988. godine, protiv Milana u revanšu posle 1:1 u prvom susretu osmine finala Kupa evropskih šampiona.

Stojković je pred 75.000 na tribinama od velikog Franka Barezija napravio osrednjeg igrača, ali je Virdis iskoristio neopreznost gostujućih igrača i uspeo da ekspresno vrati Milan u meč pred revanš. Koji je bio priča za sebe.

Procenjuje se da je na stadionu bilo za oko 15.000 više navijača nego u Milanu, ali na terenu timovi su bili oslabljeni. Jedni neigranjem Roberta Prosinečkog, drugi Ruda Gulita. Holanđanin jeste bio veliko ime, ali pored Marka van Bastena, Franka Rajkarda, Karla Ančelotija, Maura Tasotija, Franka Barezija, Alesandra Kostakurte, Roberta Donadonija i golobradog Paola Maldinija – ko bi i primetio?

Zvezda je bila na korak da izbaci jednu od, ako ne i najbolju ekipu svih vremena, ali se isprečila – magla.

Spustila se na poluvremenu tako gusta, da i dan danas na sajtu UEFA ne stoji pravo ime čoveka koji je postigao gol za Zvezdu u 50. minutu. Ne, nije Piksi, već Dejan Savićević.

Virdis, strelac, gola iz prvog meča je ubrzo isključen, a meč potom prekinut. Odluka je doneta – igraće se sutradan ispočetka.

"Bili su na kolenima, ali sve se odigralo jako brzo. Na poluvremenu je vidljivost bila dobra, a onda, u roku od 10 minuta, prvo više nisam video tribine, pa gol, pa kazneni prostor, pa ni loptu! Sudija nije imao izbora", prisećao se tog meča Piksi kasnije.

To sutradan je koštalo Zvezdu. Gulit je ovog puta igrao, a na meču se svašta izdešavalo. Gol koji je to bio, ali ne i zvanično zahvaljujući "Mazi" Vasiljeviću, stravičan sudar Šabanadžovića i Donadonija, gol Van Bastena, pa Stojkovića i prolaz Milana posle penala. Velika šteta.

Zvezda će do kraja 20. veka još jednom igrati sa Italijanima. Kao branilac titule u sezoni 1991/92 poražena je u oba meča grupne faze protiv Sampdorije, koja će kasnije igrati u finalu.

Prvu pobedu od značaja Zvezda će ostvariti tek protiv Kijeva u Kupu UEFA (2002/03) golovima Gvozdenovića i Milovanovića. Već u narednom kolu su poraženi od Lacija za koji tada nisu igrali Siniša Mihajlović i Dejan Stanković, iako su bili članovi tog kluba.

Najslavnija pobeda ostvarena je protiv Rome u Beogradu u grupi drugog po redu evropskog takmičenja. Pre 19 godina bilo je 3:1 u grupi protiv "vučice", a sa tog meča se i dalje pamti golčina Nikole Žigića.

Dobar deo Zvezdine čuvene generacije "84" je imao priliku da se revanšira Milanu za poraz sa kraja 80-ih. Ekipa koja ih je sačekala 2006. u kvalifikacijama za Ligu šampiona, će istu osvojiti te sezone. Ni to neće biti poslednji put da su se "rosoneri" izvukli.

Proći će 10 godina pred naredne mečeve, sa Sasuolom u kvalifikacijama za Ligu Evrope i mečevi koje svaki navijač Zvezde želi što pre da zaboravi.

Remi sa Napolijem u grupnoj fazi Lige šampiona (u "grupi smrti" sa Liverpulom i PSŽ-om) je bio uspeh pre šest godina, uprkos porazu u Napulju. 

Poslednji duel sa timovima iz zemlje "azura", Zvezda je igrala u sezoni 2020/21, ponovo protiv Milana za prolaz u četvrtfinale Lige Evrope.

2:2 u Beogradu, 1:1 u Milanu. Pravilo gola u gostima je ukinuto sledeće sezone. Po treći put Zvezdi je nedostajalo više sreće.

Četiri velikana i uljez

EPA PHOTO LAPRESSE/FALZONE

Statistika srpskih igrača u Interu

Dejan Stanković – 326 utakmica, 42 gola
Zdravko Kuzmanović – 55 utakmica, 1 gol
Vladimir Jugović – 50 utakmica, tri gola
Siniša Mihajlović – 43 utakmice, šest golova
Adem Ljajić – 28 utakmica, četiri gola
Nemanja Vidić – 28 utakmica, 1 gol
Aleksandar Kolarov – 15 utakmica
Alen Stevanović – 1 utakmica
 

Petorica igrača su branila boje dva kluba, ali jedno odskače od preostalih.

Ujedno, Aksel Bakajoko je poslednji koji se pridružio ovoj grupi kada je u decembru 2020. godine stigao u Ljutice Bogdana.

Francuz je ujedno i jedini koji je direktno prešao iz jednog u drugi klub, potpisavši višegodišnji ugovor kao velika nada, ali očekivanja nije opravdao. 

Očekivanja Dejana Stankovića, koji je bio trener Zvezde u tom periodu i zasigurno igrač na ovoj listi koji je ostavio najdublji trag u oba kluba.

U skoro punoj deceniji u Lombardiji odigrao je više od 300 utakmica i osvojio sve najvažnije trofeje klupskog fudbala.

Deki je u Inter došao tek nekoliko meseci ranije i iz istog kluba (Lacio) kao Siniša Mihajlović leta 2004. Njih dvojica će prve dve godine igrati zajedno za Roberta Mančinija i osvojiti tripletu domaćih trofeja 2006. kada je Miha odlučio da se penzioniše.

Profimedia

Očigledno da je imalo nečega u tome da Inter bude poslednji u karijerama naših fudbalera. Tako je bilo i u Stankovićevom slučaju, ali i Nemanje Vidića.

Kada je stigao 2014. godine, ponajbolji štoper u eri Premijer lige, je bio senka igrača iz Mančester junajteda. Povrede su ga sprečile da ostavi dublji trag u tom klubu, a on bio dovoljno pametan da zna kada je dosta.

Poslednji od četvorice veličanstvenih je Vladimir Jugović. To će biti jedini klub u Italiji (Juventus, Lacio, Sampdorija) sa kojim neće osvojiti trofej.

Sva četvorica su u toku svojih karijera uspevali da osvoje ovo takmičenje, a od toga njih dvojica (Mihajlović i Jugović) sa Zvezdom 1991. godine u Bariju. Samo je Stanković to uradio sa Interom.

Liga šampiona, 2. kolo

Utorak
18.45 RB Salcburg – Brest
18.45 Štutgart – Sparta Prag
21.00 Arsenal – Pari Sen Žermen
21.00 Barselona – Jang Bojs
21.00 Bajer Leverkuzen – Milan
21.00 Borusija Dormund – Seltik
21.00 Inter – Crvena zvezda
21.00 PSV – Sporting
21.00 Slovan Bratislava – Mančester siti

Sreda
18.45 Đirona – Fejenord
18.45 Šahtjor Donjeck – Atalanta
21.00 Aston Vila – Bajern Minhen
21.00 Benfika – Atletiko Madrid
21.00 Dinamo Zagreb – Monako
21.00 Lil – Real Madrid
21.00 Liverpul – Bolonja
21.00 RB Lajpcig – Juventus
21.00 Šturm Grac – Klub Briž

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu