Nova vest
Fudbal 0

20.9.2024.

15:57

Flik posle poraza u Ligi šampiona: "Nije to ništa strašno"

Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je Monako zasluženo pobedio i iskoristio sve prednosti koje je imao.

Izvor: Tanjug

EPA-EFE/RONALD WITTEK

Fudbaleri Barselone poraženi su u četvrtak od Monaka rezultatom 2:1, u meču prvog kola Lige šampiona, španski tim je od 11. minuta igrao sa igračem manje pošto je Erik Garsija dobio crveni karton.

"Sve se na ovom susretu okrenulo nakon prvih 10 minuta. Morali smo da menjamo pristup meču, ali mislim da smo se dobro branili u takvim okolnostima, a imali smo i prilike koje smo morali da iskoristimo. Pokazali smo snagu i karakter i zbog toga čestitam igračima. Protivnik je iskoristio sve prednosti koje je imao i sasvim zasluženo pobedio", rekao je Flik posle meča, prenosi Mundo Deportivo.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Trener Barselone je naglasio da su porazi sastavni deo fudbala i da igrači moraju da nauče gde greše.

"U redu, izgubili smo, ali nije to ništa strašno. Rekao sam i igračima posle meča da moraju da nauče gde su grešili i da se posle ovoga vrate još jači. Već u nedelju nas očekuje značajan meč domaćeg prvenstva protiv Viljareala, moramo da se okrenemo tom susretu i nastavljamo da se borimo kao do sada", izjavio je Flik.

Barselona će u nedelju gostovati Viljarealu u šestom kolu španske lige.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu