Nova vest
Fudbal 4

20.9.2024.

10:00

Ter Štegen: "Desilo se nešto što ne bi trebalo da se događa u fudbalu"

Fudaleri Barselone doživeli su prvi poraz od početka sezone.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Igrači koje od ove sezone sa klupe predvodi nemački trener Hanski Flik poraženi su od Monaka u prvom kolu nove sezonu u novom formatu Lige šampiona.

Posle utakmice golman Barselone, Ter Štegen preuzeo je krivicu za poraz, jer je njegovom reakcijom Erik Garsija isključen već u uvodnom delu meča, što je kasnije samo olakšalo posao Monaku. 

"Nismo se razumeli dobro u toj situaciji, žao mi je zbog Erika. Povredilo ga je isključenje. Igrali smo pritom 80 minuta sa igračem manje. Stvarno se nismo razumeli. Desio se nešto što ne bi trebalo da se događa u fudbalu, ali i to je deo igre. Poraz boli, jer smo i sa desetoricom uspeli da se borimo do kraja", izjavio je Nemac.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Ter Štegen je otkrio da je plan igre bio da se igra više timski, ali na kraju Barselona ipak nije uspela da izbegne poraz.

"Znali smo da će Monako ići napred, da će nas pritiskati. Želeli smo da izađemo na teren ujedinjeni i donekle smo uspeli u tome, ali onda nas je taj drugi gol izbacio iz balansa. U Ligi šampiona moraš uvek da pobeđuješ, to je cilj. Pokušaćemo da dobijemo već sledeći meč kod kuće. Sada se fokusiramo na Viljareal".

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu