Nova vest
Fudbal 0

20.9.2024.

9:00

Raja: "To je samo penal"

Španski golman David Raja oduševio je sve navijače Arsenala jer je bio najzaslužniji zbog čega je njegov tim odneo bod sa gostovanja Atalanti u prvom kolu Lige šampiona

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Raja je u 51. minutu uspeo da odbrani penal napadaču Atalante Mateu Retegiju, a potom i pokušaj glavom iz odbitka i tako je oduševio sve navijače na stadionu.

"Dugo vremena se odlučivalo da li je penal, stoga sam imao taman vremena da se posavetujem sa trenerom golmana šta činiti, a šta ne činiti. To je ipak samo penal, imao sam sreće da krenem u pravu stranu. A onda sam bio dovoljno brz da stignem odbitak", rekao je Raja.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Fudbaleri Arsenala na kraju nisu bili nezadovoljni posle 0:0 u duelu protiv Atalante, pogotovo što ih očekuje derbi Premijer lige protiv Mančester sitija.

"Znamo da je ovo težak teren. Oni su fantastičan tim. Mogli smo da igramo bolje, definitivno nismo bili u najboljem izdanju".

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

13 h

Novo Sport Video Menu