Nova vest
Fudbal 5

19.9.2024.

21:23

Milojević besan: "To ne sme ni na treningu"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je razočaran ishodom meča sa Benfikom.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Crveno-beli su poraženi od portugalskog viceprvaka 1:2 u meču 1. kola Lige šampiona.

"Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Igrali smo protiv dobrog protivnika, ono što je rešilo to su dva gola koja sigurno ne smete da primate, pogotovo ne na ovom nivou. Jednostavno nije lako vratiti se, drugačije je kad imate rezultat 0:0 i drugačije protivnik igra, a drugačije kada imate zaostatak. Reakcija je bila dobra, nastavili smo da igramo onako kako smo želeli. Mislim da smo odigrali dosta dobro protiv jedne jako dobre ekipe. Koštala su nas dva baš jeftina gola... To ne sme ni na treningu da se primaju takvi golovi, a kamoli na ovom nivou. Ali to je fudbal, fudbal je igra grešaka, idemo dalje", rekao je Milojević.


O povredi Krunića?

"Ne znam još kakva je povreda. Imali smo jednu iznuđenu izmenu, ali rekao sam da imamo rovitih igrača, tako da nisu spremni bili ni Radonjić, ni Drkušić, koji se povredio juče... Nismo želeli da rizikujemo i onda smo morali nešto da pretumbavamo, ali nije to imalo toliki uticaj na igru. Generalno ne znam šta se događa, nisam dobio informaciju, ali mislim da se radi o magnetnoj rezonanci pa ćemo da vidimo".

Derbi sa Partizanom?

"Svaka utakmica je bitna. Treba da se odmorimo, imamo sutra trening, spremićemo se, videćemo i idemo dalje".

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu