Nova vest
Fudbal 7

19.9.2024.

21:05

Krunić: "Bili smo kilavi, pao je dogovor u svlačionici"

Rade Krunić, vezista sa internacionalnim iskustvom, debitovao je ove večeri u dresu Crvene zvezde.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Benfika je odnela sva tri boda sa "Marakane" pobedom rezultatom 2:1 (2:0), a Krunić je imao debi za zaborav.

"Veliko razočarenje zbog navijača koji su došli u ovom broju jer smo očekivali povoljniji rezultat i presrećan sam zbog debija i svega dolazim euforičan i nažalost zbog rezultata ne mogu da budem srećan i zadovoljan i nadam se da ćemo to popraviti u narednim utakmicama", rekao je Krunić odmah posle meča za TV "Arenasport".

"Mislim da smo pokazali koliko možemo u drugom poluvremenu, u prvom smo ušli kilavo i mislim da smo previše poštovali Benfiku iako smo se dogovarali da izađemo hrabrije i na kraju nas je to i koštalo poraza. Mislim da je uticala i Mimovićeva povreda jer na to nismo bili spremni pa smo igrali van pozicije i pred kraj poluvremena smo se dogovorili nešto u svlačionici i izašli pripremljeniji na njihovu postavu, ekipu i pokazali koliko može Crvena zvezda".

Sledi "večiti" derbi protiv Partizana za četiri dana u Humskoj.

"Sigurno da nije lako, istrošeni smo, ali imamo vremena da se oporavimo i spremimo što bolje jer svi znamo koliko ovo znači i nama i navijačima jer smo pokazali kako treba da igra Crvena zvezda", podvukao je Rade Krunić.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu