Nova vest
Fudbal 498

19.9.2024.

21:41

Zvezdi ostaje žal, Benfiki tri boda; "Ovo nema ni na treningu"; "Moglo je bolje"

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike 2:1 u utakmici 1. kola Lige šampiona.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crveno-beli su odigrali odličan meč, to se posebno odnosi na drugo poluvreme, ali upravo ta činjenica je i skupo koštala Beograđane - Benfika je iskoristila najlošiji period igre Milojevićevog tima - a to je bilo prvo poluvreme - i sa dva gola obezbedila sebi tri boda. 

Strelci za goste bili su turski reprezentativci Akturkoglu i Kokču dok je gol nade za Zvezdu delo rezerviste Felisija Milsona, kome je asistirao drugi rezervista večeras Šerif Endiaj.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Neposredno nakon meča trener Zvezde Vladan Milojević je rekao da je njegov tim primio dva jeftina gola, kakvi se ne primaju ni na treninzima, dok je kapiten Mirko Ivanić takođe izrazio žal zbog propuštene šanse. 

Defanzivac Uroš Spajić rekao je da je ekipa napravila nedopustive greške koje su na kraju odlučile pobednika.

Naredni meč u Ligi šampiona Zvezda igra protiv Intera u gostima.

Pre toga, crveno-bele čekaju domaća iskušenja, večiti derbi sa Partizanom, potom i duel sa Železničarom.

Liga šampiona, 1. kolo

Crvena zvezda - Benfika 1:2 (0:2)
Strelci: Milson 86 - Akturkoglu 9, Kokču 29
Sudija: Majkl Oliver


Spektakl prvog kola Lige šampiona mogli ste da ispratite uživo uz B92.sport LIVE BLOG:

Završeno

16:50

Semafor
Milson 86 - Akturkoglu 9, Kokču 29
  CZV   BEN  
  1 : 2  

21:17

Statistika
Stats

21:06

Fudbal se igra i prvih 30 minuta

21:06

Rade Krunić: Kilavo smo ušli u meč

"Mislim da smo pokazali koliko možemo u drugom poluvremenu, u prvom smo ušli kilavo i mislim da smo previše poštovali Benfiku iako smo se dogovarali da izađemo hrabrije i na kraju nas je to i koštalo poraza. Mislim da je uticala i MImovićeva povreda jer na to nismo bili spremni pa smo igrlai van pozicije i pred kraj poluvremena smo se dogovorili nešto u svlačionici i izašli pripremljeniji na njihovu postavu, ekipu i pokazali koliko može Crvena zvezda".

21:05

Ivanić: "Neće nas niko iznenaditi"

"Definitivno da smo mogli bolje, ali su oni odlična ekipa. Neće nas niko iznenaditi pristupom mi smo sami sebe iznenadili negativnim pristupom i videli smo da smo malo olabavljeni i pokušali da se podignemo i sada moramo da vidimo šta je razlog. Moramo to da ispravljamo u narednom periodu".

Cela izjava OVDE.

 

21:04

Izjave Vladana Milojevića na "Areni"

O utakmici.

"Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Igrali smo protiv dobrog protivnika, ono što je rešilo to su dva gola koja sigurno ne smete da primate, pogotovo ne na ovom nivou. Jednostavno nije lako vratiti se, drugačije je kad imate rezultat 0:0 i drugačije protivnik igra, a drugačije kada imate zaostatak. Reakcija je bila dobra, nastavili smo da igramo onako kako smo želeli. Mislim da smo odigrali dosta dobro protiv jedne jako dobre ekipe. Koštaja su nas dva baš jeftina gola...

To ne sme ni na treningu da se primaju takvi golovi, a kamoli na ovom nivou. Ali to je fudbal, fudbal je igra grešaka, idemo dalje".

O povredama.

"Ne znam još kakva je povreda. Imali smo jednu iznuđenu izmenu, ali rekao sam da imamo rovitih igrača, tako da nisu spremni bili ni Radonjić, ni Drkušić, koji se povredio juče... Nismo želeli da rizikujemo i onda smo morali nešto da pretumbavamo, ali nije to imalo toliki uticaj na igru. Generalno ne znam šta se događa, nisam dobio informaciju, ali mislim da se radi o magnetnoj rezonanci pa ćemo da vidimo".

Sledi derbi u ponedeljak.

"Svaka utakmica je bitna. Treba da se odmorimo, imamo sutra trening, spremićemo se, videćemo i idemo dalje".

21:03

Spajić: "Emotivno ispražnjen"

"Ne znam šta da kažem, emotivno sam ispražen. Nedopustivo smo grešili iz velike želje, grešili smo na prostim pasovima i oni su to koristili. Bez obzira na šanse u prvom poluvremenu kaznili su nas i to je nedopustivo. Sabili smo jednu Benfiku u 16 metara. Žalimo za primljenim golovima jer je bilo teško vratii se. Pokazali smo da možemo, ima još mnogo da se igra i nadamo se da će biti bolje u sledećoj utakmici", rekao je Spajić za TV "Arenasport

20:44

Kraj - pobeda Benfike

Fudbaleri Bnfiek izdržali su veliki pritisak Zvezde u drugom poluvremenu i sačuvali minimalnu prednost, pa kući nose pobedu iz Beograda. Odličan meč, dobra partija crveno-belih koji su velikog rivala gotovo saterali u ćošak u drugom delu meča.

Crvena zvezda - Benfika 1:2 (0:2).

20:39

90+3' Opsada gola gostiju

Strašan pritisak crveno-belih na odbranu Benfike, Seol je tri puta ubacivao u kazneni prostor, svaki put su igrači gostiju odbijali te pokušaje, gotovo minut je trajala konstantna opsada gola Portugalaca.

Podeli:

Komentari 498

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

1 h

Novo Sport Video Menu