Nova vest
Fudbal 4

19.9.2024.

13:15

"Marakana – pakao koji čeka Benfiku"

A Bola, jedan od najuglednijih portugalskih medija, posvetio je poseban tekst stadionu "Rajko Mitić" uoči utakmice Crvene zvezde i Benfike.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Benfike u četvrtak u 18.45, u prvom kolu novog formata Lige šampiona.

Pred crveno-belima je težak ispit, ali ništa lakše neće biti ni vicešampionu Portugala, te tamošnji mediji najavljuju veliku bitku na terenu.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Između ostalog, A Bola smatra da će "Marakana" igrati veliku ulogu i da fudbalere Benfike čeka paklena atmosfera u Beogradu.

Novinar Nuno Reis, koji se nalazi u Beogradu, posetio je stadion "Rajko Mitić" i napisao:

"Stadion Rajko Mitić biće mesto gde će Benfica odigrati svoj prvi meč u novoj Ligi šampiona. Dom Crvene zvezde nalazi se u Beogradu, glavnom gradu Srbije. Ime stadiona (koje je promenjeno 2014. godine) predstavlja počast bivšem igraču i legendi kluba Rajku Mitiću, koji je odigrao više od 500 utakmica za Crvenu zvezdu. Stadion je dobio nadimak "Marakana" u znak priznanja za čuveni stadion 'Maracanã' u Rio de Žaneiru".

Naslov teksta je "Marakana – pakao koji čeka Benfiku" i unutar njega se nalazi galerija sa fotografijama stadiona "Rajko Mitić".

Nema sumnje da će biti paklena atmosfera, očekuje se pun stadion i spektakl kakav navijači Zvezde redovno priređuju u evropskim utakmicama.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu