Nova vest
Fudbal 1

17.9.2024.

22:18

Dalsio upozorava Portugalce: "Sve se trese, kao da će pasti"

Dalsio Gomeš, nekadašnji fudbaler Benfike i trenutno član Crvene zvezde, najbolji je sagovornik pred meč dva kluba na početku nove sezone Lige šampiona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Gosti iz Portugala stižu na meč u četvrtak (18.45) na stadionu "Rajko Mitić", a pred taj meč Dalsio je govorio za medije iz te zemlje.

"Još uvek ne mogu da verujem da ću igrati protiv Benfike, mog bivšeg kluba", počeo je Dalsio razgovor za "A Bolu" i nastavio:

"Atmosfera koju osećate na našem stadionu, u tunelu, je neverovatna. Svi su mi pričali o tome i zaista je impresivno šta izlazi iz tih zidova. Buka, sve se trese, kao da će pasti (smeh). To je velika prednost za nas, kod kuće se menja Crvena zvezda."

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Uveren je da je njegov tim ravnopravan protivnik.

"Verujem da neće biti lako ni za jedne ni za druge. Benfika ima sjajan tim, ali i u Zvezdi su završeni neki veliki potpisi, klub je dobro uložio. Igraćemo oči u oči, jedan na jedan, kod kuće ćemo se transformisati i u evropskim takmičenjima možete zaista osetiti atmosferu našeg stadiona. Ne igramo da se branimo, ne igramo sa strahom, mi živimo za ove utakmice", nastavlja Dalsio.

Govorio je i o Brunu Lažu, strategu lisabonskog tima.

"Dobro poznajem njegov rad, on formira jake, napadačke timove, ima veoma ofanzivnu igru. Benfika je uvek bila jaka u ofanzivi, uvek je to bila jedna od najjačih odlika lisabonskog tima, ali će sigurno on imati i neke nove ideje, videćemo",  zaključio je Dalsio.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu