Nova vest
Fudbal 0

17.9.2024.

18:36

Markinjos: "Nemamo velike zvezde – za mene su najbolji na svetu"

Fudbalski klub Pari Sen Žermen (PSŽ) nema "veliku zvezdu", ali "stremi ka vrhu tabele" u Ligi šampiona...

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/YOAN VALAT

Fudbalski klub Pari Sen Žermen (PSŽ) nema "veliku zvezdu", ali "stremi ka vrhu tabele" u Ligi šampiona, izjavio je danas kapiten Markinjos uoči sutrašnjeg meča protiv Đirone, prve utakmice u sklopu takmičenja u novom formatu.

"Za mene će moji saigrači uvek biti najbolji na svetu, čak i ako nema velikih imena, nema velikih zvezda", rekao je Markinjos novinarima u Poasiju kod Pariza gde se nalazi sedište PSŽ-a.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Markinjos je dodao da je njegov tim spreman da ide ka vrhu tabele i pored novih pravila Lige šampiona prema kojima učestvuje 36 umesto dosadašnja 32 kluba i predviđen je veći broj utakmica.

"Novi format ćemo zajedno otkriti, to je kao prvenstvo, ne smemo da gubimo bodove, posebno zato što počinjemo kod kuće", nastavio je Markinjos čiji tim dočekuje Đironu.

Markinjos je rekao da predstoji veći broj utakmica, i dodao da igrači treba da budu konsultovani o tome.

Trener fudbalskog kluba Real Madrid Karlo Ančeloti kritikovao je ranije veliki broj utakmica predviđenih novim formatom Lige šampiona čije se prve utakmice igraju večeras.

I golman Liverpula Alison je izrazio žaljenje što nije traženo mišljenje fudbalera u vezi sa povećanim brojem utakmica.

Alison je rekao da igrači "nisu glupi" i da razumeju da publika želi više utakmica, ali je trebalo da sva udruženja, klubovi i fudbaleri sednu zajedno, dogovore se i saslušaju i stav igrača.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu