Nova vest
Fudbal 0

15.9.2024.

8:57

Benfika preti Zvezdi, Milan Liverpulu – tipujemo na golove?

Prvi dan poslednjeg vikenda pred start Lige šampiona doneo nam je nekoliko zanimljivih rezultata.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Za publiku u Srbiji najvažnije su bile utakmice Crvene zvezde i Benfike pred duel dva tima u četvrtak (18.45) na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli su baš u Ljutice Bogdana u subotu ugostili kruševački Napredak i uspeli da ga savladaju (2:0) golovima Bruna Duartea iz penala i Mirka Ivanića za petu uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu.

Ne može se u potpunosti reći da je tim Vladana Milojevića briljirao, ali ono što treba da ih brine više od sopstvene forme ispred gola je ona igrača portugalskog predstavnika.

Benfika je savladala Santa Klaru (4:1), što je bila njihova najubedljivija pobeda ove sezone. Kerem Akturkolgu je na debiju postigao gol i tako nastavio sa sjajnim partijama viđenim u dresu Turske za koju je postigao het-trik protiv Islanda u meču Lige nacija.

Profimedia

Njegov sunarodnik Orkan Kokču je ubeležio dve asistencije, a pečat na pobedu stavio Anhel Di Marija. Meč kod kuće protiv gostiju iz Lisabona je označen kao jedan od onih na kom bi Zvezda trebalo da ima šansu kada su bodovi u pitanju, a videćemo da li će tako biti.

Zanima nas i šta vi mislite? Kao i prošle godine, B92.sport će i ove imati specijal posvećen Ligi šampioni uz igru "Tipovanje".

Cilj igre je da pogodite tačan rezultat svake pojedinačne utakmice. Poene možete da osvojite čak i ako promašite tačan rezultat. Vrednovaće se i pogođen tip (1-X-2), gol-razlika, tačan broj golova svake ekipe... Naravno, tačan rezultat vredi najviše.

Vaši rezultati iz svake od 189 utakmica će se sabirati pa ćemo pobednika dobiti posle finalne utakmice u Minhenu, 31. maja 2025. godine.

Detaljna pravila takmičenja pročitajte OVDE.

Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Osim Zvezde i Benfike, na terenu su u subotu između ostalih izašli i fudbaleri Liverpula i Milana koji će se u utorak (21.00) po prvi put sastati na "San Siru" od kako su pre tri godine zajedno nastupali u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

"Redsi" su pre vikenda važili za velikog favorita u tom meču, ali je poraz od Notingem Foresta na "Enfildu" (0:1) poljuljao to uverenje. Na sve to, Milan je za pola sata završio posao protiv Venecije (4:0).

Sjajna napadačka uvertira "rosonera" i želja za iskupljenjem tima Arnea Slota slute na veliki broj golova. Videćemo da li je naše tipovanje dobro.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu