Nova vest
Fudbal 5

13.9.2024.

14:40

Krećemo! Specijal Liga šampiona na B92.sport

Nova sezona fudbalske Lige šampiona je pred nama, a ove godine imamo poseban razlog za uzbuđenje. Liga šampiona od ove sezone igraće se po potpuno novom, do sada neviđenom formatu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Kako bismo zajednički ispratili svaki detalj – spremili smo za vas specijal Liga šampiona posvećen praćenju svih najvažnijih dešavanja u najprestižnijem fudbalskom takmičenju.

Čak 144 utakmice u prvoj, ligaškoj fazi garantuju mnogo uzbuđenja. Novi format trebalo bi i da smanji prostor za kalkulisanje pa je za očekivati da svako od osam kola bude nepredvidivo i puno iznenađenja. A tek nakon toga kreće ono "pravo" - eliminaciona faza.

Uz to, i šampion Srbije, Crvena zvezda, ponovo je deo evropske elite.

Tokom čitave sezone, B92.sport će vas informisati o svakom koraku Lige šampiona – od najnovijih vesti i analiza, do ekskluzivnih intervjua sa ključnim akterima. Kroz detaljne lajvblogove pratićemo najvažnije mečeve, a naši novinari će biti prisutni na licu mesta tokom najvažnijih mečeva. Uz to, redovno ćemo vam donositi video sadržaje, reportaže i analize sa terena.

Osim toga, spremili smo i nešto posebno za naše čitaoce – igricu "Tip", gde ćete moći da prognozirate rezultate svih utakmica Lige šampiona. Biti najbolji u pogađanju nakon 189 utakmica, koliko će ih biti ukupno u ovoj sezoni, moći će samo pravi poznavaoci fudbala.

Zato pratite naš specijal, testirajte svoje fudbalsko znanje i takmičite se sa drugim ljubiteljima fudbala.

Pridružite nam se na B92.sport i pratite svaki trenutak nove sezone Lige šampiona!

B92.sport

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu