Nova vest
Fudbal 2

30.8.2024.

8:08

"Šteta – penal je jedina greška koju smo napravili"

Trener fudbalera banjalučkog Borca Mladen Žižović rekao da njego tim nije ima srećei da prođu u grupnu fazu Lige Evrope.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/BORISLAV ZDRNJA ZIPAPHOTO

Banjalučani su posle velike drame i penal serije izgubili Ferencvaroša.


"Šteta. Penali su lutrija, ovog puta otišlo na njihovu stranu. Nemaju penali veze s iskustvom, jednostavno su imali više sreće. Večeras smo bili ravnopravni, čak i bolji u pojedinim trenucima i mislim da smo zaslužili više. Okrećemo se dalje. Mi smo u takvom mentalnom stanju da nismo zadovoljni, a plasirali smo se u Ligu Konferencije. Fenomenalna utakmica, ambijent, malo je falilo za još lepšu noć", rekao je Žižović posle

meča.

Nekoliko igrača banjalučkog tima bilo je najgore kada je to bilo najpotrebnije – izjednačujući gol došao je sa bele tačke posle lošeg poteza golmana Filipa Manojlovića, a onda su u penal seriji čak tri igrača domaćina promašila ceo gol za po nekoliko metara.

"Nekad imate sreće, nekad ne. Bitan je način na koji smo mi igrali. Desetostruko skupljem protivniku nismo ništa dopustili. Ovaj penal je jedina greška koju smo napravili."Nemam želja. Okrećemo se prvenstvu", rekao je  Žižović.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu