Nova vest
Fudbal 0

29.8.2024.

11:52

Lazetić pred TSC: "Biće emotivno"

Trener Makabija Žarko Lazetić bio je na konferenciji za medije pred revanš duel protiv ekipe TSC.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Tim iz Izraela ima veliku prednost od 3:0 pred revanš meč protiv ekipe iz Bačke Topole, koju je do skora trenira Lazetić.

"Sigurno da će biti emotivna utakmica za mene, ali ja sam profesionalac. Za taj klub i stadion me vežu najlepše moguće memorije, ali ću u svakom slučaju pokušati da ih iskoristim i da učinim sve da ih podelim sa svima u mom novom klubu i da nam to koliko god može pomogne da u revanšu u Bačkoj Topoli budemo najbolji mogući i da pobedimo utakmicu“, kazao je Žarko Lazetić na konferenciji za medije organizovanoj u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Lazetić je govorio o tome da je TSC imao dva igrača manje na prvom meču protiv Makabija.

"Da, bilo je 11 na 9 s tim što smo mi igrali bolje 11 na 11, i u revanšu će biti 11 na 11, nadam se da će tako i ostati da neće sad nešto u drugu stranu da ode da sad mi budemo sa nekim manjkom igrača. Stvarno verujem da dobro poznajem te igrače i znam mentalitet, svoj pre svega i srpskog naroda i sigurno ne mislim da je posao gotov, naprotiv, ovo je nova utakmica i probaćemo da je pobedimo. Nećemo igrati da nešto čuvamo ili da budemo samo puki statisti da ta utakmica prođe, već ćemo probati da je iskoristimo da napredujemo kao tim i pokažemo sve naše kvalitete, tako da spremamo se za novu utakmicu".

Srpski stručnjak je govorio o svom nekadašnjem klubu.

"Bio sam u tom klubu i znam kad smo gubili neke utakmice od mnogo jačih ekipa da smo u svaku išli da je pobedimo. Ti igrači imaju taj mentalitet i sigurno će probati i ovog puta, a na nama je da to anuliramo i pokažemo svoje kvalitete. Nemamo ni povređenih ni kažnjenih igrača, svi su spremni, dobro su trenirali, dobro je što smo imali sedam dana za pripreme, tako da imamo još poslednji trening i verujem da ćemo spremni izađi na tu utakmicu i ispuniti svoj cilj, uz svo poštovnje prema TSC-u i kvalifikovati se za Ligu Evrope“, zaključio je Žarko Lazetić.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu